Πιθανές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Νίκης Β. μέχρι το Σάββατο

Μπορεί το φιλικό με τον Παναιτωλικό να ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο και η Νίκη ουσιαστικά να έκανε μία εξυπηρέτηση στους Αγρινιώτες, ενώ ή ίδια ήταν φανερά ανέτοιμη, όπως ήταν φυσικό, με συνέπεια να υποστεί μία βαριά ήττα, ωστόσο έστω κι υπό αυτές τις συνθήκες βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Βάσει αυτών των συμπερασμάτων, τεχνική ηγεσία και διοίκηση μπήκαν σε σοβαρές σκέψεις για κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και μέχρι το προσεχές Σάββατο, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τα Χάνια του Πηλίου, πολύ πιθανόν κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες προσθήκες να γίνουν γνωστές.

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες γίνονται προσπάθειες για απόκτηση δύο παικτών που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης. Ειδικά η μία περίπτωση έχει να κάνει με Έλληνα ποδοσφαιριστή ανώτερων κατηγοριών πολύ έμπειρο, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας στην οικονομική πρόταση που του έγινε. Όσο για τον άλλον ποδοσφαιριστή (επίσης Έλληνα), που έρχεται στον Βόλο να συζητήσει, θα χρησιμοποιηθεί, αν τελικά αποτελέσει μέλος του ρόστερ σε θέση-έκπληξη, που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά στη Νίκη θεωρούν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω των ποδοσφαιρικών του χαρακτηριστικών.

Σχετικά με το θέμα του Θοδωρή Παπαδόπουλου, που δεν πήρε ακόμα το δελτίο του, γι’ αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο έμπειρος αριστερός μπακ έχει τη διαβεβαίωση από τον Αστέρα Αμαλιάδας  ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.