Πρασσάς στο «Magnesiasports»: «Δεν μπορώ να συνεχίσω μόνος μου στον Διαγόρα Στεφανοβικείου»

O Θανάσης Πρασσάς
Yπο παραίτηση ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ομάδας

Δυσάρεστα μαντάτα έφερε στο προσκήνιο η χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας, Θανάση Πρασσά να δηλώνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος  του το οικονομικό βάρος της προσπάθειας τη νέα αγωνιστική περίοδο, ζητώντας στήριξη αν όχι διάδοχη κατάσταση. Την ίδια στιγμή αρκετά μέλη του ΔΣ, όπως αναφέρεται, για διάφορους λόγους τελούν υπό παραίτηση, με το τοπίο να γίνεται ιδιαίτερα θολό, τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Θανάσης Πρασσάς επιβεβαίωσε τις εξελίξεις στο «Μagnesiasports», τονίζοντας ότι αν υπάρξει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά και ανάληψη μέρους έστω των οικονομικών υποχρεώσεων από κάποιο σχήμα ατόμων, είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε μία νέα προσπάθεια, αλλά σε καμία περίπτωση μόνος του. Από την άλλη δεν απέκλεισε και το να αναλάβει κάποιο άλλο σχήμα την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας εξασφαλίσει φέτος την παραμονή, μετά τις σχετικές αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Πολλά μέλη αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό παραίτηση, μαζί τους κι εγώ, γιατί δεν μπορώ να τρέξω την ομάδα μόνος μου. Αν βρεθούν οικονομικοί πόροι και μέλη μπορεί να φτιάξουμε ένα συμβούλιο για να τρέξουμε την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν κάποιοι για να πάρουν μόνοι τους την ομάδα. Αν χρειαστεί να είμαι κι εγώ. Αλλά δεν μπορώ να έχω μόνος μου το οικονομικό κομμάτι και τον σχεδιασμό μόνος μου. Είναι οικονομικό το θέμα και πρέπει να αγκαλιαστεί η ομάδα του Στεφανοβικείου και να βοηθηθεί με μέλη. Αλλιώς δεν γίνεται να προχωρήσει η ομάδα» τόνισε στο «Magnesiasports» o απερχόμενος, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Σίγουρα πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη, ωστόσο τα νεότερα θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα στο προσκήνιο, είτε Τετάρτη είτε Πέμπτη, καθώς ορίστηκε μία πενταμελής επιτροπή στη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση, προκειμένου ν’ αναζητήσει συμμάχους στην προσπάθεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αν μέχρι τότε υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, τότε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου θα επιβιώσει και η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Αν όχι, όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά από εκεί και πέρα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.