Προετοιμάζεται για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης ο Ολυμπιακός Βόλου

Περιμένοντας την κλήρωση της Δευτέρας

Οι όμιλοι μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί επισήμως από την ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν πλέον σε ποιον θα βρίσκονται και έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει ήδη τα πλάνα του, περιμένοντας και την κλήρωση της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να μάθει τη σειρά των αντιπάλων του.

«Όλες οι ομάδες είναι το ίδιο εύκολες ως αντίπαλοι αλλά και το ίδιο δύσκολες» αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» σχολιάζοντας τη σύνθεση του ομίλου στον οποίο έχουν τοποθετηθεί, με τις φανέλες αρκετών συλλόγων (όπως επεσήμανε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης στο «Magnesiasports») να έχουν σημαντικό ειδικό βάρος.

Όπως είναι γνωστό εξάλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ήδη ζητήσει κλειδάριθμο για να μην συμπίπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια του με αυτά της Νίκης Βόλου στη Super League 2, και έτσι το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί εκτός έδρας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Μεταγραφικά τον Γενάρη…

Εφόσον έκλεισε η περίοδος για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, η ομάδα θα κινηθεί ως έχει, περιμένοντας από εκεί και πέρα την περίοδο του Ιανουαρίου για να ακολουθήσει πάλι τη διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών.

Το σύνολο αυτή τη στιγμή μετά και τις αποχωρήσεις παικτών, με τελευταία αυτή του Κόφφα που εντάχθηκε στον Θησέα Αγριάς, είναι αρκετά συμπαγές και ο Σάκης Θεοδοσιάδης θεωρεί ότι μπορεί να διεκδικήσει πολλά απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Οπότε η προετοιμασία συνεχίζεται, μέχρι να μάθουν οι «ερυθρόλευκοι» το όνομα του πρώτου για τη χρονιά αντιπάλου και από εκεί και πέρα τη σειρά με την οποία θ’ αντιμετωπίσουν κάθε ομάδα στον όμιλο.

Βέβαια, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ για να μπουν σε μεταγραφικές αναζητήσεις και πάλι οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο, αφού έξι εβδομάδες ουσιαστικά μένουν από την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά για την επανέναρξη των μεταγραφών!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.