Προφυλάσσονται και πάλι Γιακουμής και Σαχινίδης

Ο τερματοφύλακας Γιακουμής
Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το έκτος έδρας ματς με τα Σέλλανα

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Προαστίου Καρδίτσας.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε από τον προπονητή της ομάδας κ. Περικλή Αμανατίδη με το πέρας της προπόνησης περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Παλιούρα, Πορή, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουτζίκο, Μαργαρίτη, Νόνη, Οικονομόπουλο, Πίντο, Πατσή, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Λώττα, Ευθυμιάδη, Σκοπελίτη, Ζγκούρη, Σερτζίνιο, Καμπλιώνη και Φλίγκο.

Για μία ακόμη φορά είναι εκτός οι Σαχινίδης, Γιακουμής, που αποφασίστηκε να προφυλαχθούν, ο τραυματίας Σάββα, καθώς και οι Παπαϊωάννου, Καναβός και Διβανές (στρατευμένος).

Ερυθρόλευκη εκστρατεία στο Προάστιο για ένα ακόμη διπλό

Με τον κόσμο στο πλευρό του, αφού διοργανώνονται δύο εκδρομές από τους οργανωμένους και από τη διοίκηση, ενώ δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα ταξιδέψουν με τα ΙΧ τους, ο Ολυμπιακός Βόλου, φιλοξενείται την Κυριακή στις 15.00 από τα Σέλλανα στο γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας (διαιτητής ο Πολυχρόνης από τον σύνδεσμο Πιερίας).

Στο λεξιλόγιο των ερυθρολεύκων υπάρχει μόνο η νίκη, που αν έρθει, θα είναι η 3η συνεχόμενη επί της καρδιτσιώτικης ομάδας, αφού και τις δύο φορές πέρσι οι Βολιώτες είχαν επικρατήσει.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Προάστιο με την ψυχολογία του φαβορί και με την προσδοκία ότι θα έρθει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου δεν έχει κάνει την αναμενόμενη πορεία βάσει μεταγραφών και βρίσκεται έντεκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Με τον Αλμυριώτη τεχνικό από τη στιγμή που αυτός ανέλαβε σε τρεις αγώνες έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα. Δηλαδή, διπλό επί του Οικονόμου με 1-2, ισοπαλία έδρας με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Ιτέας και ήττα με 4-2 την περασμένη Κυριακή από τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα. Στο «σπίτι» της έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, δηλαδή από τις 30 Σεπτέμβρη (2-0 τη Στυλίδα), έχοντας χρησιμοποιήσει ως έδρα και το γήπεδο του Μουζακίου, αλλά κι αυτό του Παλαμά, πριν επιστρέψει στο Προάστιο.

Μάλιστα η διοίκηση των Σελλάνων εξέδωσε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β. και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ένας ακόμη κρίσιμος αγώνας για την ομάδα μας απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (3 μ.μ.) στο γήπεδο του Προαστίου. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας για την κατάκτηση μιας μεγάλης νίκης».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.