Πρόκριση σαν σε προπόνηση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Νίκη 8-1 στο Αχίλλειο για το κύπελλο ΕΠΣΘ και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ τέρματα πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Αχιλλέα Αχιλλείου, στο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «32» του κυπέλλου ΕΠΣΘ και ήδη κοιτάει την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση…

Η ενδεκάδα είχε και βασικούς παίκτες, ενώ επέστρεψε ο Μπλατσέρης, που μέχρι πρότινος ήταν εκτός αποστολής, πιθανότατα για πειθαρχικό παράπτωμα στον αγώνα με τη ΦΘ Αγχίαλος. Βέβαια, στο δεύτερο μέρος το προπονητικό επιτελείο έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως ανταποκρίθηκαν πλήρως. Από την άλλη, αν και ο Καρατσόλης ήταν να ξεκινήσει, τελικά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα πήρε την τελευταία στιγμή ο Πετράκος, αφού ήταν τραυματίας.

Στο πρώτο μέρος, ο Σκοπελίτης έκανε τη σέντρα και ο Τζέκα έκανε το 0-1 στο 16’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 18’ πάλιο Τζέκα έκανε την πάσα και ο Κυρίτσης τελείωσε τη φάση για το 0-3. Το 0-4 έγινε στο 33’ όταν ο Τζέκα έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, με τον Μπλατσέρη να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Στη συνέχεια όμως, ο Τσεκούρας για τον Αχιλλέα έκανε με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου το 1-4.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 53’ ο Κοφινάς έκανε τη σέντρα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε ασθενώς, αλλά ο Ντίνος παραμόνευε για να κάνει το 1-5. Στο 58’ ο Μπλατσέρης πέτυχε το δεύτερό του τέρμα με δυνατό σουτ, κάνοντας το 1-6, ενώ ο Ντίνος στο 75’ σκόραρε και πάλι για το 1-7. Τέλος, στο 90’ ο Κοφινάς διαμόρφωσε το τελικό 1-8.

Αχιλλέας Αχιλλείου: Τίτας, Μόσχος (65’ Καμόσος), Τσεκούρας, Κωστόπουλος, Μπεζάτης, Άλτιν (89’ Κάσα), Παναγιώτου Αθ., Μαλιαρός, Κατσιαβριάς Αθ., Καλτσάς, Κλίντον.

Ολυμπιακός Βόλου: Κοκώνης (70′ Αναστασίου), Κατσαγεωργίου, Σκοπελίτης (46’ Νικολούλης), Παπακώστας, Παπαϊωάννου, Κυρίτσης, Μπλατσέρης, Σταυραντώνης (46’ Ντίνος), Τζέκα (58’ Ζάχος), Νούσιος (46’ Koφινάς), Πετράκος.

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.