Προσπαθούν να πιστέψουν την έναρξη στον Ολυμπιακό Βόλου!

Σαν ψέμα φαίνεται πλέον στα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου το ότι την ερχόμενη Κυριακή (πιθανότατα στις 16:00) παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα βρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης, όχι για προπόνηση ούτε καν για φιλικό αγώνα αλλά για επίσημο παιχνίδι (με αντίπαλο την Τρίγλια) και συγκεκριμένα για το πρώτο επίσημο της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 στη Football League, τη μοναδική εθνική κατηγορία που έως τώρα δεν είχε καθόλου δράση!

Περισσότερες από 365 ημερολογιακές ημέρες έχουν συμπληρωθεί από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει προσθαφαιρέσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού παίκτες αλλά και προπονητής (Περικλής Αμανατίδης) δεν συνέχισαν στους «ερυθρόλευκους», όταν οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα γίνει η τότε αναδιάρθρωση. Ο Στέφανος Ξηρόφωτος όμως και άλλοι παίκτες ήρθαν, και πλέον έχει περάσει περισσότερο από μήνας από τότε που ξαναμπήκαν στο γήπεδο για προπονήσεις, οπότε έρχεται και η ώρα της αγωνιστικής δράσης.

Το θετικό είναι ότι σ’ αυτήν τη… χειμερινή προετοιμασία ιδιαίτερα προβλήματα δεν καταγράφονται. Το ρόστερ ενισχύθηκε και μπορεί να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη, και προβλήματα τραυματισμού δεν έχουν καταγραφεί, τουλάχιστον σημαντικά. Μόνο ο Ερέρα αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα και ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, μετά το οικογενειακό διπλό του Σαββάτου, και αύριο αναμένεται να συνεχίσει σε κανονικούς ρυθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.