Πρωταθλητής ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ετοιμάζεται για μπαράζ ανόδου

Μετά το 3-3 στην Αταλάντη-Οι επόμενοι αντίπαλοι

Συγκλονιστική αποδείχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αταλάντη και Διαγόρα Στεφανοβικείου, με το σύνολο του Στέλιου Αρσένου να προηγείται με 1-3, για να ισοφαριστεί τελικά σε 3-3! Ωστόσο ο Διαγόρας κατέκτησε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και δικαίως θα πάρει μέρος στη διαδικασία μπαράζ ανόδου!

Όσον αφορά το παιχνίδι στην Αταλάντη, το 8’ ο Κυρίτσης Γ. ανετράπη εντός της αντίπαλης περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 0-1 ο Ζενούνης.

Στο 14’, ο Μπλέντι με πλασέ έκανε το σκορ 0-2 μετά από μπαλιά του Γιαουπλάρι, ενώ ο Τσακανίκας έκανε το 1-2 για την ομάδα της Αταλάντης στο 36’ με κεφαλιά. Ο Διαγόρας δεν άρχισε να απαντήσει και στο 39’ ήταν η σειρά του Γ. Κυρίτση να σκοράρει μετά από πάσα του Μπλέντι και σουτ.

Ο Αλέξης Μαλισσόβας στο δεύτερο ημίχρονο και στο 68’ μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους, και τελικά στο 90’ η Αταλάντη πήρε αυτό που ήθελε για την παραμονή της στην κατηγορία, ισοφαρίζοντας σε 3-3 με σουτ του Μακρόπουλου.

Για τον Διαγόρα του Στέλιου Αρσένου αγωνίστηκαν οι:  Αποστολίδης, Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Σπαθής, Καραμπούζης, Καραμανλής (72’ Παπαγεωργίου), Ζενούνι (46’ Αλεξίου), Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Γ’., Μπλέντι (46’ Κουβελάς), Αναστασίου (72’ Σιόβας).

Όσον αφορά τους αγώνες μπαράζ; Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου σε μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου θ’ αντιμετωπίσει τους Ορφέα Ξάνθης, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αχέροντα Καναλακίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.