Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Γυναικών Κ15 στον Βόλο η ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ενδεκάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας
Νίκησε με 1-0 στο Βασδέκειο την ΕΠΣ Αθηνών

Ο Βόλος φιλοξένησε σήμερα (22/5) τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών Κ15, με την ΕΠΣ Μακεδονίας να επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» της ΕΠΣ Αθηνών με 1-0 και να κατακτά τον τίτλο.

Στο 28ο λεπτό η Βλαχονικολή σημείωσε με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ στο 58′ οι νικήτριες είχαν την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, αλλά η τερματοφύλακας Λαμπροπούλου μπλόκαρε το πέναλτι της Κυριαζή.

Η Ιωάννα Συναΐτη της ΕΠΣΘ ήταν η 4η διαιτητής, ενώ τον αγώνα διηύθυνε ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τον Ορέστη Ευαγγέλου (ΕΠΣ Ηπείρου) και τον Θωμά Γκέλη (ΕΠΣ Ηπείρου).

Τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ Μίλτος Καλόγηρος, πρόεδρος της ΕΠΣΘ, και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έκαναν τις απονομές μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυριάκο Φύτρα, που έδωσε το Κύπελλο στις πρωταθλήτριες.

ΕΠΣ Μακεδονίας (Σελματιανού): Τσακίρη, Χατζηφωτίου, Γκιζάρη, Κυριαζή, Αθανασιάδου, Αργυροπούλου, Ασκαρίδου, Κρυστάλλη (55′ Μαλιώκα), Βλαχονικολή, Βελλιάνη, Μπουρονίκου.

ΕΠΣ Αθηνών (Παπακανέλλος): Λαμπροπούλου, Χατζηϊωάννου, Γρηγοροπούλου, Παπαδάκη, Τάτση, Παπουρτζή, Κλαμπάνη, Μαναράκη, Λάμπρου, Κοσμά, Τριανταφυλλοπούλου.

Οι παίκτριες της ΕΠΣ Μακεδονίας σηκώνουν το Κύπελλο

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.