Προτεραιότητα η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Στην ώρα τους θα ασχοληθούν με τα μπαράζ οι ερυθρόλευκοι

Πρώτα θέλουν να τελειώσουν και μαθηματικά με την υπόθεση κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά να ασχοληθούν με τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία δεν έχει ήδη συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού Βόλου ή ότι δεν έχει εικόνα απ’ αυτούς γνωρίζοντας και το ρόστερ τους.

Ωστόσο, ο Στέλιος Αρσένος χρειάζεται μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα δύο επόμενα παιχνίδια να παρακολουθήσει κάποια ματς των ομάδων που θα βρει μπροστά της και αυτό είναι στα πλάνα του, όπως είναι εξάλλου  φυσικό.

Πάντως, όπως σημειώθηκε, προέχει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στις δύο επόμενες αναμετρήσεις με Ακρόπολη και Σαρακηνό και από κει και πέρα όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού Βόλου απερίσπαστος θα επικεντρωθεί στα μπαράζ.

Ως γνωστόν, ο όμιλος του Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελείται από επτά ομάδες, εκτός αν τελικά η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Γρεβενών δεν δηλώσει συμμετοχή, οπότε θα πάμε σε όμιλο έξι ομάδων, εκ των οποίων οι τρεις πρώτες θα κερδίσουν την άνοδο.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι οι ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας, της ΕΠΣ Καρδίτσας αλλά και της Φθιώτιδας έχουν δυνατά ρόστερ με έμπειρους παίκτες και υψηλά μπάτζετ και τις υπολογίζουν ιδιαίτερα. Ακόμη πάντως δεν έχει κριθεί ποια από τις δύο πρώτες σ’ αυτές τις τρεις Ενώσεις θα βγει πρωταθλήτρια, αλλά αυτές που προπορεύονται είναι η Ανθούπολη, ο Ατρόμητος Παλαμά και η Α.Ε. Μαλεσίνας αντίστοιχα. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι οι πρωταθλήτριες της ΕΠΣ Τρικάλων και της ΕΠΣ Κοζάνης δεν θα είναι ισχυροί αντίπαλοι.

Μεθαύριο Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα της Εθνικής Εορτής, ο Στέλιος Αρσένος θα δώσει ρεπό στους παίκτες, αν και υπάρχει μία σκέψη να τους χαρίσει και τη σαββατιάτικη προπόνηση, ενώ από την Τρίτη θα επιστρέψουν άπαντες στις προπονήσεις.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.