Πρώτη επιλογή το ΕΑΚ και δεύτερη η Νεάπολη για Θησέα

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

Η διοίκηση του Θησέα ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή για την Α’ ΕΠΣΘ έχει ζητήσει να αγωνιστεί ως γηπεδούχος είτε στο ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος” (σ.σ. στο κεντρικό γήπεδο και όχι στο βοηθητικό), είτε στη Νεάπολη, όπου υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει και η Νίκη την Κυριακή με τον Καμπανιακό.

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει αύριο Τετάρτη με την ομάδα του Θησέα να μην έχει πρόβλημα να παίξει στην έδρα του αντιπάλου της, αρκεί να είναι αυτή η γηπεδούχος, κάτι που φυσικά αυτό συνεπάγεται ότι θα πάρει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Ολα δείχνουν ότι το ΕΑΚ είναι η πιο πιθανή λύση και η ομάδα της Αγριάς είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί εκεί ως γηπεδούχος με τυπικά φιλοξενούμενο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες σκέφτηκαν ότι το Βασδέκειο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα θέλουν να το δει πολύ μεγάλος αριθμός φιλάθλων δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αφού έχει και το μειονέκτημα ότι οι παίκτες πρέπει να περάσουν μέσα από τον κόσμο, για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.