Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0 από την Αγία Άννα

Στην άδεια Νεάπολη...

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ στο γήπεδο της Νεάπολης, ανάμεσα σε Αγία Άννα και Ολυμπιακό Βόλου,» το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12, αφού το πρωί της ίδιας ημέρας η ΕΠΣΘ έκανε γνωστό ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στις κερκίδες! Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν μάλιστα και την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με την Αγία Άννα να επικρατεί 1-0 χάρη σε τέρμα του Παπαδημητρίου στο 62’.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Τελικά, με τις κερκίδες άδειες, και ισχυρή αστυνομική δύναμη παρούσα, το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά, και η Αγία Άννα «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο πρώτο μέρος, ο Παπαδημητρίου στο 10’ έκλεψε την μπάλα από τον Γκαλίτσιο, για να κάνει ένα μακρινό αλλά άστοχο σουτ. Στο 16’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Πετράκου, και ενώ στη φάση ήταν ο Γκαλίτσιος αν και δεν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αϊντίνι, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ του πρώτου πάνω στον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε στο 23’ με τον Καμπέρη να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, και τον επερχόμενο Αναστασίου να προσπαθεί να πλασάρει τον Αϊντίνι, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Αγίας Άννας έδιωξε με τα πόδια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεζε περισσότερο, με τον Κορέτα όμως να σουτάρει για την Αγία Άννα στο 40’ και τον Σταυράκη να αποκρούει. Ο Κακάμης απάντησε με σουτ στο 41’ για να διώξει ο Αϊντίνι, φάση που ήταν και η τελευταία ουσιαστική στο πρώτο μέρος.

Πήραν αυτό που ήθελαν οι γηπεδούχοι

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή και πίεζε, με αποτέλεσμα στο 55’ ο Αναστασίου με τακουνάκι βρήκε τον Μπλατσέρη, κι αυτός από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 61′ ο Κυρίτσης πέρασε στον Αναστασίου και αυτός σούταρε για να μπλοκάρει ο Αϊντίνι.

Όμως η Αγία Άννα κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 62’, όταν ο Παπαδημητρίου γύρισε εντός περιοχής μετά από πάσα του Αργύρη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε ν’ αντιδράσει με την κεφαλιά του Σέττου στο 73’ από σέντρα του Κακάμη, αλλά μπλόκαρε ο Αϊντίνι, ενώ ο Ματτέα μετά από μακρινή μπαλιά βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός. Στο 77’ ο Αναστασίου έκανε το πλασέ μπροστά στον Αϊντίνι, αλλά τον είδε να μπλοκάρει την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή!

Παρά την πίεση, το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήρθε, και έτσι το 1-0 έμεινε υπέρ της Αγίας μέχρι το τέλος, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγία Άννα (Φραγκούλης): Αϊντίνι, Θεοδωρόπουλος, Παπαδήμος, Χολέβας, Στεργιόπουλος (85’ Αλεξανδρίδης), Βέργος, Τσελεπής (80’ Χειλάς), Κόλα (92’ Μπούτλας), Παπαδημητρίου (80’ Κωτούλας), Αργύρης, Κορέτα.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας (66’ Σέττος), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπλατσέρης (66’ Ματτέα), Κυρίτσης (75’ Καρατσόλης), Αναστασίου, Πετράκος (82’ Τασιούλης), Σκοπελίτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.