Πρώτη μεταγραφή της Νίκης Βόλου ο Μπρούνο Μορέιρα

23χρονος Βραζιλιάνος μέσος, προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Ινδονησίας

Λίγο πριν αρχίσει η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου ρωτήθηκε αν οι παρόντες μέτοχοι θα είχαν κάποια έκπληξη, απαντώντας ότι παραλίγο να είχαν αλλά κάπου… χάλασε, οπότε και θα γίνει μόνο η ανακοίνωση. Σε ερώτηση αν η… έκπληξη μιλάει πορτογαλικά, η απόκρισή του ήταν θετική, οπότε και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφική προσθήκη της Νίκης για τη νέα χρονιά.

Ο λόγος για τον 23χρονο Βραζιλιάνο Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, γεννηθέντα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είτε ως εξτρέμ, είτε ως επιτελικός χαφ.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο Μπρούνο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στη χώρα του και τη Σάντος, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, στις Ενβιγκάντο της Κολομβίας,  Ανσάν Γκρίνερς και Τσούνγκναμ Ασάν της Νότιας Κορέας και Περσεμπάγια Σουραμπάγια της Ινδονησίας, με τη φανέλα της οποίας, την περσινή σεζόν, κατέγραψε, συνολικά, 29 συμμετοχές, με επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Σίγουρα αυτό που λείπει από τον Μπρούνο είναι η συμμετοχή σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, αφού αυτό της Ινδονησίας δεν είναι και το πλέον δυνατό, έστω και αν πρόκειται για μία χώρα 274 εκατομμυρίων κατοίκων! Πάντως για να επιλέγεται, κάτι θα έχει δει στην περίπτωσή του το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, με τον Βραζιλιάνο να καλείται να το αποδείξει αυτό μέσα στο γήπεδο.

«Καλωσορίζουμε τον Μπρούνο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.