Πρώτο φαβορί ο Στέλιος Αρσένος για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Θα έχει επιστροφή στην κανονικότητα η κατάσταση στον Διαγόρα Στεφανοβικείου; «Δύσκολο να έχουμε ανατροπή των δεδομένων» είναι το σχόλιο που βγαίνει από τα χείλη όλων στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Μαγνησίας, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να έχει ανακοινώσει ότι δύσκολα θα κατέβει ακόμη και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. Οπότε αυτομάτως ο Στέλιος Αρσένος χρίζεται φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην παραμονή και την τελευταία στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, δέχεται στενό μαρκάρισμα τον τελευταίο καιρό από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, με τις δύο πλευρές, παρόντος και του προέδρου της Δήμητρας Τάσου Δεληζήση, να έχουν χθες το βράδυ συνάντηση, προκειμένου ν’ αναλύσουν τις σκέψεις τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports», η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και το επίπεδο κατανόησης και σύμπλευσης κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητικό. Ωστόσο, ο Στέλιος Αρσένος έχει ξεκαθαρίσει ότι περιμένει τα οριστικά δεδομένα από την πλευρά του Διαγόρα Στεφανοβικείου και από εκεί και πέρα θα πάρει τις οριστικές και ανακοινώσιμες αποφάσεις του.

Όπως εκτιμούν παράγοντες της Δήμητρας Ευξεινούπολης, αυτό θα συμβεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (22/07). Έτσι, τη συγκεκριμένη ημέρα, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά, θα γίνει γνωστή η πρόσληψη του Στέλιου Αρσένου στην τεχνική ηγεσία της Δήμητρας, πιάνοντας άμεσα δουλειά και υλοποιώντας τον σχεδιασμό που έχει γίνει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.