Ψάχνεται για την επόμενη χρονιά η Νίκη Βόλου

Οι πρώτες σκέψεις και οι επαφές για τη διοικητική και οικονομική υπόσταση

H χρονιά έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τα στελέχη της διοίκησης να κοιτούν πλέον την επόμενη περίοδο και τους διοικητικούς και οικονομικούς συσχετισμούς που μπορούν να προκύψουν, και ήδη ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται επαφές και συζητήσεις.

Θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι η χρονιά ξεκίνησε με πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής τον Χρήστο Καλλιπολίτη, στη στιγμή που ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου είχε αποστασιοποιηθεί, για να ακολουθήσει η παραίτησή του και η ανάληψη καθηκόντων για μία μέρα ουσιαστικά της Άννας Χατζηπλάτων, και η επιστροφή Τουτουντζόγλου μπροστά στο αδιέξοδο που προέκυψε.

Είναι η επιστροφή Τουτουντζόγλου η μόνιμη λύση; Αν λάβει κανείς υπόψη τα λεγόμενα του ιδίου, χρειάζεται κοινή προσπάθεια και στήριξη, ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί και τη νέα χρονιά. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνονται και επαφές, ώστε το νυν διοικητικό σχήμα να πλαισιωθεί από άτομα που θα διαθέσουν χρήματα αλλά θα έχουν και λόγο στις αποφάσεις. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάτι το οριστικό, όπως αναφέρεται τουλάχιστον, έστω και αν οι νυν διοικούντες έχουν ένα πλάνο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά την παραμονή κάποιων παικτών. Από αυτούς τους παίκτες όμως θα πρέπει να κάνουν… αγώνα για να πείσουν κάποιους για να παραμείνουν, καθώς ήδη υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Νίκη Βόλου προέρχεται από ήττα από τον Βίκο Ιωαννίνων, και μάλιστα με το βαρύ 92-53, αλλά της είναι αδιάφορο, έχοντας εξασφαλίσει την έκτη θέση που την κρατά στην κατηγορία, αφού δεν θα πάρει μέρος ούτε σε πλέι οφ ούτε σε πλέι άουτ. Από εκεί και πέρα απομένει η τελευταία αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.