Σάββατο από εκεί που σταμάτησε η Α’ ΕΠΣΘ

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής

Για δεύτερη φορά, μετά από ισάριθμες πλημμύρες, η ΕΠΣΘ αναγκάστηκε να αναβάλει την αγωνιστική δράση στην Α’ τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου, και έτσι δεν διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, η πλειονότητα των οποίων όμως αναμένεται να λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, παραμονή του πρώτου γύρου των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣΘ έχει ήδη επαφές με τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, και όλα δείχνουν ότι το ερχόμενο Σάββατο θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση από εκεί που σταμάτησε, και όχι με αναβολή της αγωνιστικής όπως είχε γίνει μετά την πρώτη πλημμύρα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel». Έτσι, οι ομάδες θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα από την 3η αγωνιστική.

Τα παιχνίδια που αναμένεται να διεξαχθούν είναι τα εξής:

Αίας Σούρπης- Πανιώνιος Νέας Ιωνίας

Τοξότης-Ολυμπιακός Βόλου

Αγία Άννα-Ρήγας Φεραίος

Αστέρας Ριζομύλου-ΦΘ Αγχίαλος

Ακρόπολη-Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Θησέας Αγριάς- ΑΟ Σκιάθου

Σαρακηνός-ΓΣ Αλμυρού

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, με εξαίρεση αυτό ανάμεσα σε Θησέα Αγριάς και ΑΟ Σκιάθου, καθώς η ομάδα των Σποράδων δεν μπορεί να μετακινηθεί το Σάββατο. Οπότε το παιχνίδι αυτό αναμένεται να διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, ανήμερα δηλαδή του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών! Από εκεί και πέρα, ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Αγία Άννα, παιχνίδι που δεν είχε πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες της 2ης αγωνιστικής, μιας και η Αγία Άννα είδε τις εγκαταστάσεις της να πλημμυρίζουν ήδη από το πρώτο κύμα κακοκαιρίας στις αρχές Σεπτέμβρη. Μοιραία το παιχνίδι αυτό αναβάλλεται για μία ακόμη φορά, με την ΕΠΣΘ να προσανατολίζεται για τον ορισμό του μεσοβδόμαδα κάποια στιγμή.

Συγχρόνως, η Ένωση είχε ορίσει αρχικά και παιχνίδια κυπέλλου για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις Μικροθήβες-Ελευθεριακός και Ηρακλής Βόλου-Ιάσων Άλλης Μεριάς. Δεδομένου ότι ο Σαρακηνός δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί στο γήπεδό του, μιας και δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την κακοκαιρία «Elias», το παιχνίδι του με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού αναμένεται να διεξαχθεί στο Βασδέκειο, επίσης Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Όμως δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση Ηρακλής Βόλου-Ιάσων Μεριάς, οπότε κι αυτή αναμένεται να οριστεί Κυριακή πρωί (08/10)! Το παιχνίδι Μικροθήβες-Ελευθεριακός αναμένεται κι αυτό να διεξαχθεί το Σάββατο 07/10.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.