Σε εξέλιξη τώρα: Μισή-μισή η Νεάπολη για Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλος! (φωτογραφίες)

Πρωτόγνωρες εικόνες στο δημοτικό στάδιο

Το γεγονός ότι ο ΝΠΣ Βόλος χρησιμοποίησε όπως αναφέρεται το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης χθες Τρίτη για προπόνηση φαίνεται να προκάλεσε την αντίδραση της Νίκης Βόλου, αλλά ίσως κανείς δεν περίμενε να βρεθούν σήμερα Τετάρτη 23/11 οι παίκτες των δύο ομάδων ταυτόχρονα στον συγκεκριμένο χώρο για προπόνηση!

Αρχικά φέρεται να βρέθηκε στη Νεάπολη ο ΝΠΣ Βόλος με τη Νίκη Βόλου ν’ ακολουθεί και τις δύο ομάδες να είναι ταυτόχρονα παρούσες στον αγωνιστικό χώρο από ένα σημείο και μετά! Από πλευράς ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρών είναι ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης μεταξύ άλλων, ενώ μετά την ταυτόχρονη παρουσία «κυανόλευκων» και «κυανέρυθρων» στο στάδιο στο σημείο έσπευσε και ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος!

Ήδη έγινε μία πρώτη συζήτηση Βενέτη-Μπέου παρουσία των μελών και των δύο ομάδων, και όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα αυτής… Πάντως, η πλευρά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τονίζει ότι υπάρχει η συμφωνία με τον Δήμο για αποκλειστική χρήση και μάλιστα με την προϋπόθεση πραγματοποίησης έργων αναβάθμισης στο στάδιο, και υπογραμμίζει ότι αυτή δεν συμπεριλαμβάνει τη χρήση του από τον ΝΠΣ Βόλος.

Πάντως, ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε στη συνέχεια από το στάδιο, με την προπόνηση του ΝΠΣ Βόλος όμως να συνεχίζεται!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.