Σε προεκλογικό πανικό ο Μπέος χάρισε τον ΝΠΣ και «έχτισε» επένδυση 4,5 εκ. ευρώ μέσα σε μισή ώρα! (βίντεο)

Προεκλογικές υποσχέσεις για… μεγάλες επενδύσεις και μεγαλεία στις … Ευρώπες μοίρασε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, εμφανώς απογοητευμένος από την μικρή αποδοχή της ομάδας ΝΠΣ Βόλος παρά τις επιτυχίες που σημειώνει.

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αντιστρέψει το δυσμενές κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και αναμένεται να εκφραστεί σύντομα στις κάλπες της 26ης Μαΐου, ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε μια πρόχειρη επένδυση ύψους 4,5 εκ. ευρώ η οποία μάλιστα έχει χωροθετηθεί σε σημεία όπου βρίσκονται κατοικίες πέριξ του γηπέδου της Νεάπολης! Με περίλυπο ύφος και αντιλαμβανόμενος την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει εσχάτως, μέσα σε μισή ώρα που διήρκησε η συνέντευξη χάρισε την ομάδα του ΝΠΣ και ας μην είναι δική του, ενώ δήλωσε ανοιχτός σε αυτούς που θα την πάρουν να την ονομάσουν όπως θέλουν, ενώ εν τη ρύμη του λόγου του είπε «…Ολυμπια…» εννοώντας Ολυμπιακό Βόλου, υπό την προϋπόθεση όμως, όπως είπε, να υπάρχει μόνο μία επαγγελματική ομάδα στην πόλη και η Νίκη και ο Ολυμπιακός να παραμείνουν ερασιτεχνικά σωματεία. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι η πρόταση δεν αφορά συγχώνευση, αλλά απορρόφηση των ομάδων!

Ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέχεια παρουσίασε τις μακέτες μιας ιδιωτικής, όπως είπε, επένδυσης ύψους 4,5 εκ. ευρώ από επενδυτές «φαντάσματα», την ταυτότητα των οποίων δεν αποκάλυψε! Προϋπόθεση για να υλοποιηθεί η επένδυση είναι να αγκαλιάσουν, όπως είπε, οι Βολιώτες το όνειρό του για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής ομάδας στον Βόλο και να παραμείνουν ερασιτεχνικά σωματεία η Νίκη και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα απείλησε ότι στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό αποδεκτό θα πάρει την ομάδα ΝΠΣ (Πρώην Πύδνα Κίτρους) στην οποία είναι μικρομέτοχος και θα την πάει σε άλλη πόλη, ενώ εναλλακτική πρόταση είναι να την χαρίσει (αν και δεν του ανήκει) σε όποιον επενδυτή του υποβάλλει μια συγκεκριμένη πρόταση.

Όντας σε προεκλογικό πανικό, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, θέλησε να παίξει το τελευταίο του χαρτί δημιουργώντας προσδοκίες για… ανάπτυξη της πόλης με επίκεντρο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το οποίο στα δικά του μάτια φαίνεται πως… ακμάζει, ενώ στην πραγματικότητα δε θα υπήρχε πρωτάθλημα, αν δεν έδινε η ΕΡΤ εκατομμύρια ευρώ για τηλεοπτικά δικαιώματα.
Παράπονα όμως εξέφρασε ο Δήμαρχος και για τα τοπικά ΜΜΕ που, όπως είπε, δε στηρίζουν την ομάδα του, ενώ τα εθνικής εμβέλειας μέσα έκαναν πρωτοσέλιδο την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ, καλώντας τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στη συνέντευξη να στηρίξουν την προσπάθειά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.