Σε ρυθμούς Ράλλυ Κένταυρος η Μαγνησία

Από τις ειδικές διαδρομές του Πηλίου, με το επετειακό 40ο Ράλλυ Κένταυρος ξεκινάει το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου και έτσι η Μαγνησία και το Πήλιο είναι σε ρυθμούς Ράλλυ Κένταυρος. Το φετινό Ράλλυ Κένταυρος θα είναι 2ημερο και θα διεξαχθεί 13 & 14 Μαΐου 2023 στις καταπράσινες διαδρομές του βουνού των Κενταύρων.

Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Βόλου) έχοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας  Μαγνησίας, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, καθώς και τον Δήμων Νοτίου Πηλίου & Ζαγοράς-Μουρεσίου οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λέσχης και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα στη περιοχή της Μαγνησίας

Η φετινή έκδοση του αγώνα περιλαμβάνει 4 επαναλαμβανόμενες  ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 90 αγωνιστικών χιλιομέτρων προσφέροντας μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και των αγώνων Ράλλυ ειδικότερα. Το Αρχηγείο του αγώνα θα στεγάζεται στα γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και ο χώρος Εκκίνησης-Τερματισμού και ServicePark.

Το πρωί του Σαββάτου13 Μαΐου  θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο χώρο του Ι.ΚΤΕΟ Βόλου (4οχλμ Βόλου – Λάρισας) ενώ η έναρξη του 1ου σκέλους του αγώνα θα δοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00, με τα πληρώματα να εκκινούν από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ώστε να αγωνιστούν σε 6 ειδικές διαδρομές. Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 09:30 το πρωί για την εκκίνηση του 2ου σκέλους  του αγώνα από το ServicePark και την διεξαγωγή 2 ειδικών. Ο Τερματισμός  είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι (13:06) της ίδιας ημέρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι συμμετοχές

Δωρεάν μαζί με τη «Μαγνησία» το Auto Moto με αφιέρωμα στο Ράλι Κένταυρος

Λίγες ώρες πριν να πέσει η καρό σημαία για την εκκίνηση του 40ου Ράλι Κένταυρος, η εφημερίδα «Μαγνησία» θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 13 Μαΐου ένα ειδικό ένθετο αφιερωμένο στη μεγάλη αυτή διοργάνωση-θεσμό για την αυτοκίνηση. Το περιοδικό Auto moto θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ μαζί με την εφημερίδα σε όλα τα περίπτερα και τα κέντρα Τύπου στην τιμή των 0,50 ευρώ και καλό θα είναι να βιαστείτε να το προμηθευθείτε πριν να εξαντληθεί. Σε αυτός το τεύχος παρουσιάζουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διοργάνωση του 40ού Ράλι Κένταυρος και πολλές ειδήσεις από τον χώρο της αυτοκίνησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.