ΣΕΓΑΣ για Κρίστυ Αναγνωστοπούλου: «Η Χρυσούλα θέλει να ξεπεράσει τη… Χρυσούλα»!

Αφιερώματα στους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσωπούν τον ελληνικό στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κάνει μέσω της ιστοσελίδας του ο ΣΕΓΑΣ, με την εκ Βόλου μεταξύ άλλων ορμώμενη (όπου κατοικούν οι γονείς της) Κρίστυ Αναγνωστοπούλου να έχει σειρά, και την ομοσπονδία να τονίζει ότι η αθλήτρια της δισκοβολίας θέλει να ξεπεράσει τον… εαυτό της!

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου θα έχει την ευκαιρία να ζήσει τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά τη Βραζιλία, σειρά έχει το Τόκιο, εκεί όπου η έμπειρη αθλήτρια της δισκοβολίας θέλει να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της.

Η 30χρονη αθλήτρια είναι σε ανοδική πορεία, κάτι που φάνηκε στις τελευταίες της εμφανίσεις πριν την αναχώρηση για το Μισάτο, στις οποίες κυνήγησε την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αθλήτρια θα ψάξει βολές πάνω από τα 60,00 μ., που θα είναι ικανές να της δώσουν το εισιτήριο στον τελικό.

Η παράδοση της χώρας μας στο αγώνισμα είναι μεγάλη, αφού από το 1996 μέχρι το 2016 είχαμε συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις, με εξαίρετη του 2012 στο Λονδίνο. Η Τασούλα Κελεσίδου έχει στην κατοχή της δύο ολυμπιακά ασημένια μετάλλια το 2000 και το 2004 στην Αθήνα. Καλές παρουσίες με συμμετοχή σε τελικούς έχουν πραγματοποιήσει η Στέλλα Τσικούνα και η Κατερίνα Βόγγολη.

Στη φετινή διοργάνωση, η Σάντρα Πέρκοβιτς έχει μια μοναδική ευκαιρία να γίνει η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του αγωνίσματος με τρία χρυσά μετάλλια. Το έργο της μόνο εύκολο δε θα είναι, αφού στο Τόκιο βρίσκονται και μάλιστα με υψηλές προσδοκίες, τόσο η κορυφαία φέτος στον κόσμο Γιορίντε Βαν Κλίνκεν (Ολλανδία, όσο και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 Γιάιμε Πέρεζ (Κούβα).

Δείτε δηλώσεις της Κρίστυς Αναγνωστοπούλου:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.