Σενάρια για Μπάγιτς στη Νίκη Βόλου

Μπορεί το όνομα του Ταΐρη να έχει έρθει στο προσκήνιο για επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια της Νίκης Βόλου, ωστόσο την ίδια στιγμή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν κινηθεί για συμφωνία και με τον Βλάντιμιρ Μπάγιτς, που την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν τερματοφύλακας της ΑΕΛ στη Super League!

O Mπάγιτς έχει εμπειρία από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, αφού πριν τρία χρόνια αγωνίστηκε για λογαριασμό του Λεβαδειακού, εντασσόμενος στη συνέχεια στην ΑΕΛ… Μάλιστα είχε κληθεί τότε να καλύψει το κενό που είχε αφήσει στη λαρισαϊκή εστία ο Κρίστινσον, που είχε πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

O Βλάντιμίρ Μπάγιτς γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1987 στο Νόβισαντ της Σερβίας. Έχει ύψος 1,91 μ. και βάρος 84 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 και έχει επίσης αγωνιστεί σε Μπόρατς Τσάτσακ, Ραντνίσκι, Μπόρατς, Μπάνατ, Νόβι Παζάρ, Σρεμ, Μλάντοστ και Σλόγκα Τεμερίν.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάγιτς είχε συμμετοχή όσον αφορά το πρωτάθλημα της Super League σε επτά αγώνες την τελευταία χρονιά (665 λεπτά συμμετοχής), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 με τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια (1989 λεπτά συμμετοχής).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.