Σενάρια για Παναγιώτου στη Νίκη Βόλου

Οι μεταγραφικές ζυμώσεις συνεχίζονται, έστω και αν από πλευράς Νίκης Βόλου τηρείται σιγήν ιχθύος, μέχρι να μπουν οι τελικές υπογραφές σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και να υπάρχει ο κατάλληλος, όπως θεωρούν τα στελέχη της ΠΑΕ, αριθμός ανακοινώσεων, για να έρθουν στο προσκήνιο μαζικά. Ωστόσο σύντομα ο αριθμός αυτός θα συμπληρωθεί…

Στο χθεσινό ρεπορτάζ εξάλλου, το «Μagnesiasports» εξάλλου έκανε λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς Νίκης Βόλου τουλάχιστον για δύο Έλληνες παίκτες (καθώς υπάρχει και η περίπτωση ενός τρίτου που σύμφωνα με πληροφορίες έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου), και κάπως έτσι προέκυψε το όνομα του Σταύρου Παναγιώτου.

Με καταγωγή από την Άρτα, ο 27χρονος Παναγιώτου που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ολοκλήρωσε και τη φετινή χρονιά ως μέλος της ΑΕ Καραϊσκάκης στην κατηγορία της Super League 2, ενώ δεν είναι άγνωστος στο βολιώτικο κοινό, αφού έχει περάσει στο παρελθόν και από τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα ήταν τη χρονιά 2015-16, με τον παίκτη να έχει μόλις μία συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους», πριν συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτη αλλά και στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Επισήμως η ΠΑΕ Νίκη δεν επιβεβαιώνει. Ανεπισήμως κανείς δεν έχει διαψεύσει το ενδιαφέρον για τον Παναγιώτου, οπότε όλοι παραμένουν σε αναμονή για τις τελικές ανακοινώσεις.

Παραμένουν στο προσκήνιο οι Αργεντίνοι

Όλα δείχνουν παράλληλα ότι η Νίκη θα ολοκληρώσει τη συμφωνία της με τον 27χρονο Αργεντίνο επιθετικό, που ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Β’ Πορτογαλίας, ενώ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον και για συμπατριώτη του που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Εναλλακτική λύση θεωρείται παίκτης από τη Γαλλία, ενώ ο Κρουθ λογίζεται ως «κυανόλευκος» για μία ακόμη χρονιά, εκτός απροόπτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.