Σημειώσεις από τη Λάρισα για τη Νίκη Βόλου

Περιμένουν την επανέναρξη της δράσης οι «κυανόλευκοι»

Κρατάει αρκετά πράγματα τόσο από το πρώτο όσο και από το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με το θετικό αποτέλεσμα (1-3) να φέρνει χαμόγελα μεν, αλλά την εμφάνιση του πρώτου μέρους να δημιουργεί και αρκετές σημειώσεις στα μπλοκάκια.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι αγνώστου ημερομηνίας, η Νίκη Βόλου περιμένει και προετοιμάζεται, χωρίς καλά-καλά να γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της, αν ισχύει το ότι η δράση δεν θ’ αρχίσει από εκεί που σταμάτησε αλλά από την αγωνιστική που έχει οριστεί για την εκάστοτε ημερομηνία και με εξ αναβολής εμβόλιμες αγωνιστικές να πραγματοποιούνται. σε περίπτωση που το πρωτάθλημα συνεχιστεί από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τότε η Νίκη Βόλου θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τη Βέροια εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, της δεύτερης για τον Β’ γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Aπό την πλευρά του, ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δήλωσε  ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος του αγώνα αλλά όσον αφορά το πρώτο, όταν και η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο και αρκετές τελικές, σίγουρα έχει να πει αρκετά στους παίκτες του.

Αποφάσεις την Τετάρτη

Όλες οι ΠΑΕ πάντως περιμένουν τη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς η αρχική ομοφωνία για τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν φαίνεται να ισχύει πλέον.

Εφόσον δεν παρατηρείται κάποια εξέλιξη, μιας και ούτε συνάντηση με την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη έγινε, ούτε με τη SL1, η σκέψη της επανεκκίνησης πλέον συζητείται… Από εκεί και πέρα, η ατάκα του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Μπαλτάκου περί αδυναμίας 10-15 ομάδων να συνεχίσουν στην κατηγορία, ακόμη και αν λάβουν τα χρήματα που θέλουν από το στοίχημα σίγουρα προκάλεσε αρκετή συζήτηση, και όλοι περιμένουν να δουν αν ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας επιβεβαιωθεί..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.