Σκέφτεται τις κινήσεις της η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Με φόντο δύο τουλάχιστον μεταγραφές

Η πορεία της Δήμητρας Ευξεινούπολης είναι σε γενικές γραμμές καλή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δικαίως φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 15 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους ΠΟΕ Ελασσόνας (τον αντιμετωπίζει στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης) και Νέα Αρτάκη, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με τους διώκτες της. Με τη διακοπή του πρωταθλήματος πάντως, αυτήν τη στιγμή σε πρώτο πλάνο έρχονται τα μεταγραφικά…

Είναι δεδομένο ότι από τη μία υπάρχει η θέληση του προπονητικού επιτελείου και από την άλλη η διάθεση μεν αλλά και οι συγκεκριμένες δυνατότητες από πλευράς διοίκησης. Από το περασμένο καλοκαίρι εξάλλου η πλευρά του τεχνικού επιτελείου αναζητά έναν μεσοεπιθετικό για την ενίσχυση της ομάδας που δεν ήρθε, αφού τα πλάνα χάλασαν λόγω άρσης των περιορισμών για τις μεταγραφές ομάδων της Super League 2 που δεν είχαν αδειοδότηση από την ΕΠΟ! Ευκαιρία λοιπόν για μεταγραφή τώρα, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο κενό, καθώς δεν αποκλείεται να προστεθεί και ένα δεύτερο κομμάτι μπροστά από το κέντρο και πιθανότατα στα άκρα ή στην κορυφή, για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η επιθετική λειτουργία και να βελτιωθεί η παραγωγή τερμάτων. Όσον αφορά τρίτη μεταγραφή, αυτό είναι μεν υπαρκτό ως σενάριο αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που κερδίζει τις περισσότερες πιθανότητες.

Από την άλλη η διοίκηση κάνει τους υπολογισμούς της και με βάση το μπάτζετ θέλει να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε η Δήμητρα να είναι σε θέση να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία. Στις τάξεις άλλωστε της διοίκησης υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία μέχρι στιγμής, με την ομάδα να είναι κοντά στην κορυφή και να δείχνει ότι μπορεί να είναι απειλητική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ακόμη και γι’ αυτούς που φέρουν τον τίτλο του φαβορί για άνοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.