Σκέψεις για κεκλεισμένων των θυρών ή αναβολή των αγώνων λόγω κορονoϊού

Εξετάζεται το ενδεχόμενο από το υφυπουργείο Αθλητισμού

Ο κορονoϊός απειλεί και τους αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων. Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr αναφέρουν πως στο υφυπουργείο Αθλητισμού, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, εξετάζεται το ενδεχόμενο τέλεσης αγώνων κεκλεισμένων των θυρών ή ακόμη και αναβολής όλων των αθλητικών αναμετρήσεων τουλάχιστον για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ήδη τα πρώτα κρούσματα κοροναϊού εμφανίστηκαν στην ελληνική επικράτεια κάτι που προκαλεί ανησυχία στις αρχές. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν, ενώ σε εγρήγορση βρίσκεται πλέον και το υφυπουργείο Αθλητισμού δεδομένου ότι ακολουθεί Σαββατοκύριακο με αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα γήπεδα της χώρας με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και των υπόλοιπων σπορ, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η σκέψη στο υφυπουργείο Αθλητισμού είτε να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, είτε ακόμα και για αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σε πρώτη φάση πάντως οι ομάδες δεν είναι θετικές στο ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής. Αντιθέτως, δεν έχουν αντίρρηση για τέλεση της αγωνιστικής έστω και με κλειστές τις πόρτες. Ακόμη όμως, όλα βρίσκονται σε επίπεδο συζητήσεων.

Αξίζει να τονιστεί επίσης πως μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου υπάρχουν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου που αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλα πλήθη στο γήπεδο, ενώ  την προσεχή Τρίτη (3/3) υπάρχει και το μεγάλο μπασκετικό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Euroleague στο ΣΕΦ.

Πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.