Σκόραραν οι αλλαγές και πήρε το διπλό η Νίκη στην Καρδίτσα (photos)

Με τις αλλαγές που έκανε ο Ντόστανιτς να σκοράρουν, η Νίκη συνέχισε το σερί της και πήρε το ενδέκατο συνεχόμενο τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου με 0-2 στο ΔΑΚ Καρδίτσας. Τόσο ο Ντινιωτάκης όσο και ο Μαντζίρης, που ήρθαν από τον πάγκο, βρήκαν δίχτυα στο 78’ και το 87’, με τη Νίκη να κατακτά ένα δύσκολο διπλό, το οποίο δικαιούνταν βάσει ευκαιριών.

Αυτές ξεκίνησαν στο 10’, με τον τερματοφύλακα Γεωργαντζά να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ που εκτέλεσε ο Κέρι, ενώ στο 13’ το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους στο διαγώνιο σουτ του Ιορδανίδη από τη δεξιά γωνία περίπου της μικρής περιοχής. Η φάση είχε και συνέχεια, αφού ο Κέρι έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Γεωργαντζάς έσωσε και πάλι την ομάδα του. Στο 29’ πάντως o 24χρονος γκολκήπερ δε χρειάστηκε να επέμβει, αφού το σουτ του Μέτσε που ήταν ο τελικός αποδέκτης του συνδυασμού Κέρι-Μετούσι πέρασε λίγο έξω από τη δεξιά δοκό.

Στο 63’ ακυρώθηκε γκολ για τη Νίκη, αφού ο παρολίγον σκόρερ με κεφαλιά Καντούτσης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 78’, με τον Μαντζίρη να βγάζει τον Ντινιωτάκη σε θέση βολής με πάσα στην πλάτη της άμυνας κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 σε φάση τετ-α-τετ. Στο 87’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με τον Μαντζίρη να σκοράρει στο δεύτερο παιχνίδι του με τη Νίκη για ισάριθμη φορά. Ο Ντινιωτάκης αυτή τη φορά σέρβιρε με σέντρα από τα αριστερά και ο Μαντζίρης με σκαστό διαγώνιο σουτ στη δεξιά γωνία έκανε το 0-2.

Να σημειωθεί ότι η Νίκη διαμαρτυρήθηκε δύο φορές για πέναλτι σε περιπτώσεις απόκρουσης της μπάλας μέσα στην περιοχή από τους γηπεδούχους, αλλά ο Μελτζανίδης έδειξε «παίζετε» στο 66’ και στο 82’.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Κρανιώτης, Τεντολούρης Απ. (73’ Μυργιώτης), Μβελέ, Καρβούνης (66’ Κωτσοβός), Κόκκινος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος Θ., Καντούτσης, Παπαδήμας, Μετούσι, Ρόβας, Μέτσε, Ιορδανίδης (31’ λ. τρ. Φάμπιο), Δεμηρτζόγλου (66’ Ντινιωτάκης), Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61 Μαντζίρης)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.