Σοκαριστικός ο τραυματισμός Κουτίνα από παλαιστική λαβή (βίντεο)

Η παλαιστική λαβή του Τσιόγκα στον Κουτίνα (φωτό: telchtserious)

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του παίκτη της Νίκης, Σάκη Κουτίνα, στο ματς με τον Γ.Σ. Φαρσάλων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Τσιόγκας στην αποθέωση της αντιαθλητικής συμπεριφοράς κάνει μία παλαιστική λαβή στον παίκτη της Νίκης, “κλειδώνοντάς” του το χέρι και τραβώντας το με δύναμη λίγο πριν το τέλος του ματς. Ο Κουτίνας πήγε στ’ αποδυτήρια και όταν γύρισε είχε διαπληκτισμό με τον προκλητικότατο Τσιόγκα και γι’ αυτό πήραν και οι δύο από μία τεχνική ποινή, που ήταν η δεύτερη για τον φόργουορντ της Νίκης, με συνέπεια να αποβληθεί στα 36”, ενώ να σημειωθεί ότι οι διαιτητές έδωσαν απλό φάουλ.
Γενικότερα οι άρχοντες της αναμέτρησης ανέχθηκαν τα πάντα (ακόμη και ύβρεις των παικτών των φιλοξενούμενων κατά πρόσωπο, αλλά ούτε που τόλμησαν να τους τιμωρήσουν), ενώ με την ανοχή τους στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων της Νίκης τους έβαλαν ξανά σ’ αυτό. Και όμως οι Φαρσαλινοί είχαν το θράσος να κάνουν λόγο για διαιτησία, ενώ ο πάγκος τους έκανε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας με συνεχόμενες διαμαρτυρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Αυτό που οφείλουν να κάνουν οι άνθρωποι του Γ.Σ. Φαρσάλων είναι να ζητήσουν μία δημόσια συγγνώμη για την αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του καλοθοσφαιριστή τους, που κάνει ένα εγκληματικό μαρκάρισμα, το οποίο κόστισε έναν τραυματισμό στον Σάκη Κουτίνα, το μέγεθος του οποίου θα φανεί ίσως και σήμερα, καθώς ο παίκτης έκανε μαγνητική, ενώ επισκέφτηκε και γιατρό στη Λάρισα.
Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του παίκτη της Νίκης:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.