Σολάκης: «Να ανασυνταχθούμε και να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια» 

Με το… αριστερό ξεκίνησε την πορεία του ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ηλίας Σολάκης, με την ήττα της ομάδας του από τον Ιωνικό. Ωστόσο ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έδωσε ήδη το σύνθημα στους παίκτες του να κοιτάξουν τη συνέχεια, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Ηλίας Σολάκης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που είναι ψηλά στη βαθμολογία και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θέλαμε να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι ξεκινώντας το παιχνίδι, είχαμε εμείς την πιο καλή φάση μέχρι να φάμε το γκολ.  Δεν μπήκε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ιωνικός ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς και θεωρώ ότι στο τέλος έτσι όπως έγινε, δίκαια κέρδισε. Είχαμε δύο σημαντικές απουσίες αλλά δεν θέλω να σταθούμε εκεί πέρα. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου γιατί προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Μένουν τέσσερις αγωνιστικές. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε, γιατί σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια πρέπει να δείξουμε ένα πρόσωπο διαφορετικό. Νομίζω πάντως ότι και τα παιδιά είναι υπεύθυνα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά των παικτών, ο Στάθης Βασιλούδης σημείωσε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κάποια πράγματα. Όπως είπε και ο προπονητής, είχαμε στην αρχή μία καλή στιγμή εμείς, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Ήταν λογικό ο Ιωνικός να πιέσει μέσα στην έδρα του. Ήθελε βαθμολογικά πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς. Εμείς οφείλουμε από εδώ και πέρα να φανούμε συγκεντρωμένοι για να πλασαριστούμε στην ψηλότερη θέση που γίνεται».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου

YouTube player
YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.