Σταματίου: «Να μιλήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις»

Απογοητευμένος και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Για παίκτες που δεν έχουν ενέργεια αλλά και για ώρα αποφάσεων έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Σταματίου, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το τι μέλλει γενέσθαι, και για το αν μπορεί ν’ ανατραπεί η κατάσταση.

«Είναι ένα οδυνηρό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε όλη αυτήν την εβδομάδα, σε ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, επενδύοντας στα παιχνίδια έδρας. Δυστυχώς διαψευσθήκαμε για μία ακόμη φορά, καθώς τα τεράστια προβλήματα τελικά παραμένουν και παραμένουν άλυτα δυστυχώς. Όταν στο 7’ δέχεσαι γκολ, πριν καν αρχίσει το ματς, μετά κάποιοι παίκτες ζητούν αναγκαστική αλλαγή, όταν σου δείχνει τον δρόμο της ενέργειας μόνο ο Καβουσάκης και δεν τον ακολουθεί κανένας άλλος, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα μπορείς ν’ ανατρέψεις μία κατάσταση, και μάλιστα όπως θα είδατε ακόμη και όταν μπήκε όλος ο πάγκος που ήταν επιθετικογενείς παίκτες τίποτε δεν άλλαξε στο παιχνίδι. Όταν κλήθηκα από τη διοίκηση να βοηθήσω, πίστευα σ’ αυτά τα παιδιά και στην ενέργειά τους. Βλέπω ότι αυτήν τη στιγμή η ομάδα έχει μείνει από ενέργεια, εμπνεύσεις, δημιουργία και κυρίως από πίστη. Αυτό έδειξε σήμερα η ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε το σκορ να έχει πάρει διαστάσεις αν ο Ζαχαρίας δεν στεκόταν στο ύψος του και έδειξε την κλάση του» σημείωσε ο κ. Σταματίου.

Σημείωσε επίσης ότι η προσπάθεια συνεχίζεται, αν και: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Ήταν μία ημέρα ελπίδας για εμάς με βάση κάποια χαρμόσυνα νέα, αλλά για μια ακόμη φορά τελματώνουμε, είμαστε σε βάλτο. Δεν ξέρω, νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση, με τα παιδιά, να δούμε τη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Αν υπάρχει κάποια δυνατότητα διαφορετική, σαφώς θα συζητηθεί και νομίζω ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι με γνώμονα το καλό του συλλόγου».

Επίσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου επεσήμανε: «Η βαθμολογία αποτυπώνει την αδυναμία της ομάδας μας. σήμερα είχαμε επενδύσει σε μία διαφορετική εμφάνιση, σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα προσεγγίζαμε τις άλλες ομάδες. Δυστυχώς δεν έγινε. Δεν έχω αυτήν τη στιγμή να σας πω κάτι που είναι διαφορετικό. Βλέπω ότι τα παιδιά παρά το ότι προσπαθούμε να τα εμψυχώσουμε να τα δώσουμε θάρρος να παίξουν και ο κόσμος είναι δίπλα, βλέπετε ότι δεν αντιδρούν».

Πάντως, ο Κώστας Σταματίου ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα. «Δεν είμαι αυτός που θ’ αποφασίσει τι θα γίνει. Πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί και αν υπάρχει κάποια διαφορετική προσέγγιση και λύση, πάλι είμαστε εδώ. Είμαστε μία ομάδα με χίλια προβλήματα, πάλι βγήκαν παίκτες τραυματίες.  Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με Κοζάνη), έχουμε παίκτες φορτωμένους με κάρτες. Ακόμη και ο Παπαϊωάννου μου ζητούσε κάποια στιγμή αλλαγή… Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα» σημείωσε.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.