Σταυράκης: «Στο τέλος να χαμογελάσουμε»

Ο εμπειρότατος Άγγελος Σταυράκης που θα υπερασπιστεί φέτος την εστία του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις από την πλευρά των παικτών, στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας 18/09, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι στο τέλος η ομάδα θα χαμογελάσει.

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Η ομάδα διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αξιόλογους ανθρώπους. Είμαστε πεπεισμένοι από την πλευρά μας να πετύχουμε και στο τέλος να χαμογελάσουμε» τόνισε ο βασικός τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων».

24 συνολικά παίκτες ήταν εξάλλου παρόντες στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε, πριν την ανοιχτή προπόνηση στον χλοοτάπητα του ΕΑΚ Βόλου. Απόντες ήταν ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, και ο Μπάμπης Πετράκος, ενώ παρόντες ήταν και οι νεαροί που θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι Αλέξανδρος Αναστασίου, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και Φίλιππος Σκοπελίτης, που αποτελούν την τριάδα των αρχηγών για τη νέα χρονιά, καθώς και οι Δημήτρης Αναστασίου, Δημήτρης Γιαρλελής, Νίκος Ζάχος, Σάκης Κακάμης, Κώστας Θ. Καμπέρης, Κώστας Σ. Καμπέρης, Φώτης Καρατσόλης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Γιάννης Κοκώνης, Απόστολος Κούλπας, Μάκης Κοφίνας, Θάνος Κυρίτσης, Γιώργος Μπλατσέρης, Ηρακλής Νικολούλης, Θεόδωρος Ντίνος, Μάριος Παπαδήμος, Δημήτρης Σέττος, Γιώργος Παπακώστας, Άγγελος Σταυράκης, Χρήστος Τζέκα και Παναγιώτης Σιαμέτης.

Ο αγιασμός από εκεί και πέρα τελέστηκε από τον πατέρα Ιωάννη, του ΙΝ Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, ενώ έγινε και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυρόπληκτους.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.