Στις 360 χιλιάδες ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο του Ολυμπιακού Βόλου

Από τη συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκε ο Γιώργος Βαζάκας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Σωτήρης Μαυρονάσιος τόνιζε ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει ολοκληρωθεί. Προς επιβεβαίωσή του ήρθε και η ανάρτηση στο ΓΕΜΗ με το τροποποιημένο καταστατικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που δείχνει ότι το μετοχικό κεφάλαιο της βολιώτικης «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φτάνει τις 360 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο άρθρο 7 του καταστατικού για το μετοχικό κεφάλαιο: «Με την από 14-07-2021 απόφαση της γενικής συνέλευσης της εταιρείας, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής ποσού 231 χιλιάδες ευρώ, διαιρούμενο σε 7.700 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής 30 ευρώ εκάστης. Επομένως το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον στο ποσό των 360 χιλιάδων ευρώ, διαιρούμενο σε δώδεκα χιλιάδες ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 30 ευρώ εκάστης».

Οι διαδικασίες λοιπόν έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς, δείγμα και του ότι η διοίκηση με μεγαλομέτοχο τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, όπως τόνιζε και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, δεν άφησε την ομάδα ακυβέρνητη, παρά το ότι υπήρχαν σκέψεις αποχώρησης. Έτσι, με αυτό το ποσό στο μετοχικό κεφάλαιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πληροί και τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, βάσει του σχετικού αθλητικού νόμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.