Στο γήπεδο των Καλογραιανών θα παίξει ο Ολυμπιακός Β. με τα Σέλλανα

Το γήπεδο των Καλογραιανών θα φιλοξενήσει τη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων τελικά, όπως αποφάσισαν οι άνθρωποι της καρδιτσιώτικης ομάδας, που εξέτασαν και τις λύσεις των γηπέδων του Παλαμά και των Σοφάδων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 και ο προπονητής των Σελλάνων, Αλέξανδρος Κούρτογλου, θα έχει ξανά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Τα Σέλλανα δεν μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν την έδρα τους στο Προάστιο λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα, που θα είναι έτοιμος ως το τέλος του μήνα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να ζητήσουν να γίνει το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος εκτός έδρας.

Ο Α.Ο. Σελλάνων έχει αντιμετωπίσει συνολικά μέχρι στιγμής σε φιλικά τον Πιερικό (1-1 εκτός έδρας), τον ΑΟ Υπάτου (0-0 εντός έδρας),  τη Νίκη Βόλου (1-1 εντός έδρας), ΝΠΣ Βόλος (1-2 εντός έδρας), ψάχνοντας την πρώτη φιλική νίκη, ενώ έχει δώσει και δύο επίσημα παιχνίδια: το ένα στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη για το Κύπελλο Ελλάδας, χάνοντας με 2-1 με γκολ στο 93′ και το άλλο με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για το Σούπερ Καπ ΕΠΣ Καρδίτσας, το οποίο κέρδισε με 2-1 στο γήπεδο των Σοφάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.