Στο τέλος θα κριθεί η παραμονή, στο 0-0 Δήμητρα και ΓΣ Αλμυρού

Ανοιχτούς λογαριασμούς όσον αφορά το θέμα της παραμονής στην κατηγορία άφησαν οι Δήμητρα Ευξεινούπολης και ΓΣ Αλμυρού, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να κρίνουν τις εξελίξεις, μετά το 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων του ίδιου δήμου…

Το δυνατό παιχνίδι δεν έλειψε, αλλά σίγουρα οι φάσεις δεν ήταν αρκετές. Ωστόσο ήταν χαρακτηριστικές, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να μετουσιώνεται σε γκολ.

Όμως ο ΓΣ Αλμυρού είδε την μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα στο 41′, όταν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ο Γ. Αραπίτσας έγινε αποδέκτης της μπάλας, με τον Τσιάτσιο να τον μαρκάρει και να παρεμβαίνει. Εκεί ο Κοντοβάς πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά από σχετική υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε το τέρμα, θεωρώντας ότι ο παίκτης του ΓΣ Αλμυρού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά της Δήμητρας Ευξεινούπολης να πλησιάσει στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 78’ ο Δημητρίου σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του ΓΣ Αλμυρού, μετά όμως από παρέμβαση του τερματοφύλακα Χαλάτση.

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Ανδρωνάς): Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης (90+4’ Σάβολι), Κρανάς (86’ Κλουκουτάρας), Δημητρίου, Φουρκιώτης (63’ Στεργιόπουλος), Βούλγαρης (63’ Αραπίτσας Α.), Τζοβάρας (85’ Μεντί).

ΓΣ Αλμυρού (Θεοδώρου): Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης (87’ Δημουλάς), Πλαβός, Λάμπος (78’ Βούλγαρης), Θεοδωρόπουλος, Αλαμάνης (60’ Καραλούλης), Μυργιώτης, Αραπίτσας Γ. (60’ Κατσιαβριάς), Κοντοβάς (78’ Βαγενάς), Κουτσούκης Π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.