Στο θλιβερό κλίμα των ημερών ο Ολυμπιακός Βόλου

Προετοιμάζεται για την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς

Δεν μένει ανεπηρέαστος ο Ολυμπιακός Βόλου από τις τραγικές στιγμές στη Μαγνησία με τις φλόγες να περικυκλώνουν την πόλη και να καταστρέφουν χιλιάδες στρέμματα και περιουσίες, οπότε στο πλαίσιο αυτό κρατάει χαμηλούς τους τόνους, χωρίς ανακοινώσεις.

«Ο νους μας με όλους όσους δοκιμάζονται αυτό το βράδυ (σ.σ. Τετάρτη 26 Ιουλίου), αλλά και στους αγαπημένους των θυμάτων που χάσανε δικά τους πρόσωπα» έγραφε στα stories των social media η νέα διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Την ίδια στιγμή και ο προπονητής της ομάδας Στ. Αρσένος συμμετείχε ενεργά στη μάχη κατά της πυρκαγιάς, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με κάθε δυνατό τρόπο.

Ανακοινώσεις μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης δεν ήρθαν στο προσκήνιο, και δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως πότε και που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έστω και αν αναφερόταν από κάποιες πηγές ότι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα συγκεντρωθούν για την πρώτη προπόνηση. Το που παραμένει ένα πολύ καλό ερώτημα, και σε περίπτωση που το ΕΑΚ Βόλου δεν είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους παίκτες, τότε θα πρέπει να βρεθεί κάποιο άλλο μέρος ( Άλλη Μεριά; ). Πάντως, αυτό που ήδη ανακοίνωσε η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου το ΕΑΚ Βόλου θα είναι η έδρα της ομάδας, και εκεί θα δίνει τους αγώνες της κατά την ερχόμενη σεζόν.

Μέχρι να ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος της πρώτης προπόνησης πάντως αναμένεται να έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της για επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.