Συγκλονιστικός Κυριακίδης: “Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου, έχω εισπράξει πολλή αγάπη” (vid)

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Νίκης μετά το ματς με τον Ηρακλή

Για πρώτη φορά μετά την απώλεια της συζύγου του ο Παύλος Κυριακίδης μίλησε δημόσια μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή στην κάμερα του Action 24. Τα λόγια του ήταν άκρως συγκινητικά για τη γυναίκα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, τονίζοντας ότι ήταν η ψυχή του, ενώ επεσήμανε ότι έχει εισπράξει αυτό το διάστημα πολλή αγάπη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του (απόδοση magnesiasports):
«Αυτές τις μέρες έχω εισπράξει πάρα πολλή αγάπη. Αυτή η γυναίκα στα 13 χρόνια που ήμασταν μαζί, μου έχει δώσει πάρα πολλή αγάπη και μου στέλνει ακόμη και με τη φυγή της τόσο πολλή αγάπη απ’ όλον αυτόν τον κόσμο και από τους συμπαίκτες μου και από την ομάδα μου, αλλά και από την ομάδα του Ηρακλή. Τους ευχαριστώ πολύ για τη σημερινή κίνηση. Δεν έχω λόγια. Έχω δεχτεί πολλή συμπαράσταση και πολλή αγάπη αυτό το διάστημα».
Για το γεγονός ότι συμμετείχε στην αποστολή της Νίκης για το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο αμέσως μετά τον θάνατο της συζύγου του: «Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και νομίζω ότι το καλύτερο και για μένα και για την ψυχολογία μου ήταν να είμαι στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα μπορώ, για να μπορέσει λίγο το μυαλό να ξεφεύγει.
Η ομάδα μου είπε «κάθισε όσο θέλεις έξω» και μου έδωσαν το ελεύθερο. Δεν με πίεσαν και μου είπαν να επιστρέψω, όποτε αισθανθώ καλά. Ήθελα εγώ να συμμετέχω στην ομάδα, αυτό ήταν το καλύτερο για μένα».
Για το αν από δω και πέρα ό,τι βλέπουμε για τον Παύλο Κυριακίδη είναι για την Ιωάννα: «Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο, αν τους ξεχνάς, αλλιώς είναι ανάμεσά μας. Από εκείνη τη μέρα (σ.σ. του θανάτου της Ιωάννας) τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, σήμερα ένα παραπάνω, γιατί έχω μία σύνδεση με τον Ηρακλή, καθώς έχω περάσει απ’ αυτήν την ομάδα και την έχω αγαπήσει. Μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν τη φανέλα και την ανθοδέσμη, οπότε υπήρχε μία συναισθηματική φόρτιση».
Για το παιχνίδι: «Είναι κρίμα που κι εμείς που είμαστε μία καλή ομάδα και ο Ηρακλής το ίδιο να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα πολύ άσχημα. Έχουμε έρθει και πριν από δύο βδομάδες εδώ με τον Καμπανιακό, που είχε και περισσότερο αέρα και δεν παιζόταν ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε και για τον ιδρώτα μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ελέγχαμε χωρίς να είμαστε πολύ απειλητικοί, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, μέχρι τη στιγμή της κόκκινης κάρτας. Μετά απέκτησε το πλεονέκτημα ο Ηρακλής, πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά πέρα από μία-δύο ευκαιρίες δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ωστόσο, ήμασταν άτυχοι στη φάση του γκολ και φεύγουμε μάτια χέρια. Ο στόχος μας είναι τα play-off και αυτό έχουμε δείξει, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Θα το δείξει ο χρόνος και τα αποτελέσματα μες στο γήπεδο αν θα είμαστε εκεί».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.