Συγκρατημένη αισιοδοξία για άνοδο στη Νίκη Βόλου

Μπορεί οι αποφάσεις από την πλευρά της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να πήραν για μία ακόμη φορά αναβολή στη σημερινή συζήτηση για την αναδιάρθρωση, ωστόσο από τη Νίκη Βόλου εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία, θεωρώντας ότι αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά οδηγεί στην πραγματοποίηση της αναδιάρθρωσης, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ποια μορφή θα έχει αυτή…

«Αν ήταν να μην γίνει αναδιάρθρωση, τότε θα είχε αποφασιστεί ήδη κάτι τέτοιο» ανέφεραν στελέχη της Νίκης Βόλου σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, περιμένοντας βέβαια και οι κυανόλευκοι τις εξελίξεις. Άλλωστε, όσο δεν υπάρχουν επίσημες αποφάσεις δεν μπορεί να προχωρήσει και επισήμως ο σχεδιασμός που έχει γίνει, αλλά και να ανακοινωθούν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Με βάση τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή δεν αποκλείεται όπως αναφέρεται, η ΕΠΟ να προχωρήσει σε μία μέση λύση και να έχουμε ένα ενιαίο όμιλο σε επίπεδο Super League 2, με αύξηση των ομάδων στην κατηγορία. Αν αυτές γίνουν τελικά 16, τότε η Νίκη Βόλου μπορεί βάσιμα να ελπίζει για παρουσία της στη δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε περίπτωση λοιπόν που οι ομάδες γίνουν 16 τότε στη δεύτερη κατηγορία θα ανέβουν μαζί με τα Τρίκαλα και τον Ιωνικό οι Διαγόρας, Ιεράπετρα, Νίκη Βόλου και Καβάλα. Εξάλλου όπως τονίζουν και εκπρόσωποι των «κυανόλευκων», αν δεν βρεθεί η ομάδα στη δεύτερη κατηγορία υπάρχει πάντα η δυνατότητα για νομικές κινήσεις… Εξάλλου, από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι έχουν έννομο συμφέρον, μπορούν να στραφούν κατά της απόφασης που ελήφθη για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχαν ακόμη πιθανότητες να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που έδινε το εισιτήριο της ανόδου, στις τρεις αγωνιστικές που απέμεναν.

Εφόσον λοιπόν δεν υπήρξαν αποφάσεις δεν ήρθαν στο προσκήνιο και ανακοινώσεις από πλευράς Νίκης, και αυτό που τονίζουν εκπρόσωποι της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είναι ότι ανακοινώσεις για μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων θα γίνουν όταν οριστικοποιηθούν τα δεδομένα της κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.