Συνάντηση για το μπάσκετ της Νίκης για επαναδραστηριοποίηση Τουτουντζόγλου

Αναμένονται εξελίξεις στο διοικητικό και οικονομικό επίπεδο

Μετά την αποχώρηση Καλλιπολίτη και τη βραχεία παρουσία της Άννα Χατζηπλάτων στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής της μπασκετικής Νίκης Βόλου, η αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης έμοιαζε επιβεβλημένη για να κυλήσουν όλα όσο πιο ομαλά γίνεται μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η πιθανή λύση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» μοιάζει να ακούει στο όνομα «Mπάμπης Τουτουντζόγλου»…

Ο μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ισχυρός άνδρας της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ ήταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρών στη συνάντηση που έγινε μεταξύ μελών του Ερασιτέχνη και ατόμων που δραστηριοποιούνται στη Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να χαρτογραφηθεί το πώς έχει η κατάσταση αυτήν τη στιγμή και να καταγραφούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει. Όπως για τις περισσότερες ομάδες, έτσι και για τη Νίκη Βόλου στο μπάσκετ, η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Έτσι, έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα τα στοιχεία προκειμένου να φανεί τι μπορεί να γίνει.

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου ηγήθηκε πάντως μίας προσπάθειας επτά ετών, αντιμετωπίζοντας και τις συνέπειες της καραντίνας του κορωνοϊού, χωρίς όμως να λείπουν οι διαφωνίες με την πλευρά του Ερασιτέχνη, αλλά και οι στιγμές ιδιαίτερης έντασης, για να φτάσουν οι «κυανόλευκοι» στην περίφημη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου 2022, όπου με μικρή ομολογουμένως συμμετοχή κατατέθηκαν οι απόψεις για το μέλλον του τμήματος, με δεδομένο ότι η εποχή Τουτουντζόγλου έδειχνε να κλείνει και το «κυανόλευκο» μπάσκετ ν’ αλλάζει σελίδα… Μάλιστα, σε εκείνη τη γενική συνέλευση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης είχε κάνει λόγο και για ύπαρξη εναλλακτικής λύσης, για νέα διοικούσα επιτροπή και χορηγικό πλάνο.

Από τη στιγμή που τα πράγματα όπως φαίνεται όμως δεν κύλησαν όπως θα υπολόγιζε κανείς, στη συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου φέρεται να προσκλήθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία συζήτηση σε καλό κλίμα με κοινό γνώμονα το καλό της ομάδας, η οποία κατά κοινή παραδοχή διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο. «Υπάρχει ένα σχέδιο εξόδου από την μίνι κρίση, θα ξέρουμε σίγουρα όμως προς το τέλος της εβδομάδας» αναφέρεται χαρακτηριστικά από τις ίδιες πηγές του «Magnesiasports», και στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα φανεί οριστικά αν (που είναι το πιο πιθανό) και σε τι βαθμό θα επαναδραστηριοποιηθεί ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο βαθμός εξαρτάται βασικά από επαφές με κάποια πρόσωπα που έχουν γνώση της ομάδας και μπορούν σε κάποιο ποσοστό να στηρίξουν και αυτά την προσπάθεια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το καλοκαίρι ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου είχε δηλώσει ότι με τον τρόπο του και εξωδιοικητικά θα στηρίξει την όλη προσπάθεια, όπως και έχει κάνει μέχρι στιγμής, αλλά φαίνεται ότι η ολική και σε επίσημο πλαίσιο δραστηριοποίησή του ξανά στο τμήμα μπάσκετ έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως μία ουσιαστική λύση για το τμήμα και τη συνέχιση της πορεία του για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.