Συνεχίζονται οι επαφές και τα σχέδια για τον Ολυμπιακό Βόλου

Nεότερα εντός Ιουνίου…

Από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ισχυρός παράγοντας γι’ αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου δεν γίνεται να βρεθεί (τουλάχιστον άμεσα) η διοίκηση του Ερασιτέχνη αποφάσισε να «τρέξει» το μοντέλο που θα βασίζεται σε ισχυρές χορηγίες, ωστόσο αυτό δεν υλοποιείται από τη μία μέρα στην άλλη, οπότε και χρειάζεται αναμονή και… επιμονή.

Σίγουρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι πρόκειται για μία εύκολη προσπάθεια. Ίσως μάλιστα να μοιάζει και πιο δύσκολη σε σχέση με το να βασιστεί η ομάδα σε ένα και μοναδικό άτομο. Αν πάντως το εγχείρημα αποδειχθεί επιτυχές, τότε ίσως θα είναι και το πρώτο που θα τα έχει καταφέρει εντός ελληνικών συνόρων.

Πολλά απομένει πάντως ν’ αποσαφηνιστούν από πλευράς διοικούντων του Ερασιτέχνη, και όλα θα κατατεθούν προφανώς στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, με τα μέλη της να καλούνται ν’ αποφασίσουν από εκεί και πέρα αν θα συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός Βόλου ή αν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση-πρόταση, η οποία τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει έρθει στο προσκήνιο.

Η Γενική Συνέλευση πάντως αυτήν τη στιγμή οριοθετείται χρονικά στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, οπότε και τα νεότερα θα έρθουν στο προσκήνιο τότε. Είναι λογικό βέβαια οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου να θέλουν να λάβουν θετικά νέα για την ομάδα, έστω και αν γεύτηκαν και αυτοί την πίκρα του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική. Ελπίζουν όμως σε ένα νέο ξεκίνημα και σε έναν Ολυμπιακό Βόλου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στοίχημα αποτελεί πάντως και η άσκηση της διοίκησης. Το ΔΣ προφανώς και πρέπει να πλαισιωθεί από άτομα που θ’ αναλάβουν επιτελικούς ρόλους και στην ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και σε όλα τα τμήματα, έστω σ’ αυτά που δεν έχουν διοικούσα επιτροπή, ή ακολουθεί νέα σελίδα από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτά τα άτομα μόνο από τους κόλπους του συλλόγου μπορούν να προκύψουν, για να μπορούν από εκεί και πέρα προπονητές και αθλητές ν’ αφοσιωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι πλήρως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.