Tα κατάφερε απέναντι στον κακό του… εαυτό ο Ολυμπιακός Βόλου

Κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Πύρασο

Έπρεπε να περιμένει μέχρι το 86’ ο Ολυμπιακός Βόλου για να βρει το γκολ απέναντι στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, με το τελικό 1-0 χάρη στο γκολ του Αποστόλη Κούλπα να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους», που ομολογουμένως δεν έπιασαν καλή απόδοση.

Ο Πύρασος εξ αρχής έψαξε τις αντεπιθέσεις, κάποιες από τις οποίες ήταν… φαρμακερές, δείχνοντας σε αρκετά σημεία του αγώνα ότι προέχει η άμυνα γι’ αυτόν, ειδικά όσο η ώρα περνούσε. Από την άλλη, από το παιχνίδι συνολικά και προφανώς από τον Ολυμπιακό Βόλου οι τελικές προσπάθειες έλειψαν, όπως έλειψε και ο ρυθμός.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε το γκολ λοιπόν με τον Κούλπα να εκμεταλλεύεται την… αναμπουμπούλα που επικράτησε στην περιοχή του Τάσου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη, για ν’ ακολουθήσει ένα μεγάλο ξέσπασμα τόσο από πλευράς παικτών όσο και από τον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο ίδιος παίκτης χαρίζει στο τέλος τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, αφού το ίδιο είχε κάνει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, σκοράροντας στο 101’!

Με αυτήν τη νίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την Αγία Άννα, αλλά και να νικήσει τον κακό του εαυτό, που έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πύρασο ρωτούσαν για να μάθουν και το σκορ στο παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Άννα και Σαρακηνό, για να δουν αν θα μπορούσε να προκύψει μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα σε 1η και 2η θέση!

Βέβαια, δεν αποτελεί κανόνα το να παρουσιάζει τον κακό της εαυτό μία ομάδα και να κερδίζει στο τέλος. Oπότε, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να κάνει τις εμφανίσεις που πρέπει για να κάνει και πιο εύκολες τις αναμετρήσεις που έχει από εδώ και πέρα, διεκδικώντας την 1η θέση και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ρήγας Φεραίος που θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με το σύνολο του Λάκη Μπακάλη να έχει… ξεμείνει από τερματοφύλακες, αφού ο Σπηλιόπουλος είναι τραυματίας, ο Φώτου δόθηκε δανεικός στη Δάφνη και ο νεαρός Καναλιώτης αναμένεται να απουσιάζει! Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα επιστρατευτεί και πάλι ο Θοδωρής Χαλιμούρδας, που ως γνωστόν είναι επιθετικός, αλλά εσχάτως υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του!

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.