Τελευταία στιγμή… Κουσκουνάς για τη Νίκη Βόλου

Η λύση για τη γραμμή κρούσης

Με το κενό και τις αδυναμίες στην επίθεση βάση αποτελεσμάτων και αποτελεσματικότητας να είναι εμφανή στοιχεία στη Νίκη Βόλου, οι «κυανόλευκοι» έπρεπε να περιμένουν τελευταία στιγμή προκειμένου να βρουν παίκτη να κλείσουν, αφού όπως είχε παραδεχθεί προσφάτως με δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης, κάποιες περιπτώσεις δεν είχαν προχωρήσει και οι συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα.

Ο λόγος λοιπόν για τον Νίκο Κουσκουνά, έναν έμπειρο επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Τρίκαλα (αντιμετωπίζει αρκετά θέματα πλέον η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλίας) και όπως αποκαλύπτουν οι γνωστές διαρροές ο παίκτης ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ομάδα της Νίκης για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η επιθετική ικανότητα του Κουσκουνά σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ωστόσο αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στο πρόσφατο παρελθόν για κινήσεις με φόντο και την επόμενη χρονιά, είναι καλό το ερώτημα που προκύπτει αν ο συγκεκριμένος παίκτης εντάσσεται σ’ αυτήν τη φιλοσοφία ή αν προκύπτει ως μία καλή λύση της τελευταίας στιγμής αλλά και με την ταμπέλα της… ανάγκης.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ξέρει πάντως τον Κουσκουνά, αφού είχαν συνεργαστεί τελευταία και στην ομάδα των Χανίων, οπότε ξέρει και από πρώτο χέρι τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.