Tελικός κυπέλλου ΕΠΣΘ, με βάση τα μπαράζ ανόδου….

Μετά τον ορισμό των δύο ημιτελικών το ερχόμενο σαββατοκύριακο

Όπως αναμενόταν, η ΕΠΣΘ όρισε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα παιχνίδια-ημιτελικούς για το κύπελλό της, με την αναμέτρηση Τοξότης Βόλου-Πύρασος Ν. Αγχιάλου να διεξάγεται το Σάββατο 20/04 (Βοηθητικό ΕΑΚ), και την επομένη (Κυριακή 21/04-ΕΑΚ) να πραγματοποιείται το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα.

Οι δύο αναμετρήσεις αρχίζουν αμφότερες στις 17:00 και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και οι τέσσερις αντίπαλοι δείχνουν ικανοί (άλλος περισσότερο βέβαια και άλλος λιγότερο) να διεκδικήσει το τρόπαιο για τη φετινή περίοδο.

Όπως έχουμε προαναφέρει, πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου στον τελικό, σημαίνει ότι αυτός θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου, καθώς ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου για τους «ερυθρόλευκους». Αν πάλι δεν προκριθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, τότε υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία για τον ορισμό του τελικού, αλλά και για την ανεύρεση γηπέδου, μιας κι αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει προκύψει.

Όσον αφορά τις συμμετέχουσες ομάδες στους ημιτελικούς, η Aγία Άννα απέκλεισε στους «32» τους Μυρμηδόνες Πλατάνου με 2-0, στους «16» τον Αίαντα Σούρπης στη διαδικασία των πέναλτι 5-4 (1-1 στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας και 2-2 στην παράταση), ενώ στους «8» λύγισε τον Ατρόμητο (2-1), για να βρεθεί τώρα στα ημιτελικά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 8-1 τον Αχιλλέα Αχιλλείου στους «32», 2-1 τον Θησέα Αγριάς στους «16», ενώ στη συνέχεια είχε εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕ 2002, επικρατώντας 6-0.

Στο έτερο ζευγάρι, ο Πύρασος ξεπέρασε τα εμπόδια των Αγχιάλου (7-1), ΑΕ Χλόης (2-0) και Ρήγα Φεραίου (2-1), ενώ ο Τοξότης Βόλου είχε κερδίσει 1-0 τη Δάφνη και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και 2-0 τον ΑΟ Σκιάθου.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.