Θέλει επιστροφή στις νίκες ο Θησέας Αγριάς

Oι δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ηρακλή Λάρισας εντός και από τον ΓΣ Αλμυρού την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας έφεραν κάποιες σκέψεις στο μυαλό των μελών του Θησέα Αγριάς, ωστόσο όλοι προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστοι, καθώς μόλις πέντε αγωνιστικές απομένουν και δεν θέλουν άλλα στραβοπατήματα μέχρι το τέλος της δράσης. Έτσι, ο Θησέας Αγριάς προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Δία Δίου, θέλοντας την επιστροφή στις νίκες.

Βέβαια, για μία ακόμη αγωνιστική ο Θησέας Αγριάς πλήττεται από απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών. Ο Βλάχος αλλά και ο Οικονόμου θα απουσιάσουν καθώς ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει ποινή μίας ακόμη αγωνιστικής λόγω επτά κίτρινων καρτών. Από την άλλη, ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Θάνου Κυρίτση, Ζάχου και Ιωαννίδη.

Πέντε λοιπόν συνολικά οι απουσίες για το σύνολο του Θησέα Αγριάς, με τον προπονητή της ομάδας να θεωρεί πάντως ότι οι παίκτες του μπορούν και πρέπει να ανταποκριθούν στις συνθήκες του αγώνα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα. «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι σε μία έμπειρη και καλή ομάδα. Οπότε πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση» σημειώνει ο έμπειρος τεχνικός και συμπληρώνει: «Κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θέλουμε τη νίκη το Σάββατο για να αναπτερωθεί και το ηθικό μας, μιας και το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία».

Όσον αφορά το που οφείλονται τα αρνητικά αποτελέσματα, ο Λάκης Μπακάλης επισημαίνει ότι οι απουσίες ήταν αυτές που κόστισαν. Παράλληλα ελπίζει ότι δεν θα έρθουν στο προσκήνιο άλλα προβλήματα στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.