Θέλει λιγότερο άγχος ο Ολυμπιακός Βόλου

Το Σάββατο απέναντι στον Τοξότη για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Δεν απέφυγε ούτε ο Ολυμπιακός Βόλου τον ορισμό αγώνων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να μην χαθεί ημερολογιακό έδαφος από πλευράς ΕΠΣΘ, και πλέον είναι όλοι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Τοξότη.

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τον πλαστικό χλοοτάπητα που δεν είναι εδώ και καιρό στην καλύτερη κατάσταση, έστω και αν πολλές ομάδες προπονούνται και δίνουν εκεί αγώνες, Τοξότης και Ολυμπιακός Βόλου θ’ αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, με το παιχνίδι ν’ αρχίζει στις 16:00. Οι «ερυθρόλευκοι» προβάλλουν ως φαβορί ήδη, αλλά το ζητούμενο δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και ο τρόπος που θα έρθει.

Το άγχος φάνηκε να περισσεύει εξάλλου στον αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης, και ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να είναι τόσο πιο αποτελεσματικός όσο και πιο… σύντομος στη διεκδίκηση της νίκης. Πάντως, αν και οι δύο ομάδες έδωσαν μεταξύ τους φιλικό το προηγούμενο Σάββατο 30/09, εκείνο το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το επερχόμενο, οπότε και οι δύο ομάδες αναμένεται να είναι πιο δυναμικές για τη διεκδίκηση των τριών βαθμών.

Περί Φλίγκου…

Όπως έχει αναφέρει ήδη το «Magnesiasports», ο Νίκος Φλίγκος είναι πολύ κοντά στο να αποτελέσει την εναλλακτική λύση για τη θέση του τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με δεδομένο ότι ο Άγγελος Σταυράκης έχει καπαρώσει τη φανέλα του βασικού.

Απομένουν όπως φαίνεται λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη από τον Σαρακηνό, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας μόλις τον περασμένο Ιούλιο εντάχθηκε στην ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, έχοντας κλείσει την προηγούμενη χρονιά στην Αγία Άννα. Όμως τελικά όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα χρονιά.

Tώρα αν θα είναι αυτή η τελευταία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, θα φανεί στη συνέχεια, καθώς ο Στέλιος Αρσένος σε δηλώσεις του είχε τονίσει ότι πάντα γίνεται ένας σχετικός έλεγχος για διαθεσιμότητα παικτών με ταλέντο που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.