Θέλει να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα του φαβορί ο Ολυμπιακός Βόλου

Το Σάββατο απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού

Οκτώ παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα είναι στην πρώτη θέση για να διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική, με τη συνέχεια ως γνωστόν να δίνεται το Σάββατο 17/02 στις 15:00 και στο γήπεδο του Αλμυρού απέναντι στον τοπικό ΓΣ, χωρίς οι «ερυθρόλευκοι» να υποτιμούν τον αντίπαλο.

Έστω και αν ο ΓΣ Αλμυρού αυτήν τη στιγμή δεν είναι σε καλό φεγγάρι, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλό του. Άλλωστε ένας πιο χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος, ο ΑΟ Σκιάθου, του έκοψε βαθμούς στο φινάλε του πρώτου γύρου, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στους «ερυθρόλευκους» κόλπους, οπότε δεν υπάρχει η άνεση για νέες απώλειες ειδικά όταν η Αγία Άννα παραμονεύει στη δεύτερη θέση, με μόλις δύο βαθμούς λιγότερους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί βέβαια στο παιχνίδι με τον Αλμυρό και μόνο από τη δική του εμφάνιση μπορεί να κινδυνεύσει ουσιαστικά. Από την άλλη, στον ΓΣ του Θανάση Μπίλη, ο Κοφινάς που είναι δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δύσκολα θα παίξει, ενώ και ο Φιλοσόγλου έχει τραυματισμό που τον καθιστά αμφίβολο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Στον Ολυμπιακό Βόλου πάλι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και πότε μπορεί να είναι διαθέσιμος ο Τασιούλης, που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου.

Το πιο κομβικό παιχνίδι

Προφανώς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό Βόλου το σημαντικότερο παιχνίδι δεν είναι άλλο από αυτό με την Αγία Άννα, για την 23η αγωνιστική, εφόσον οι δύο ομάδες δεν έχουν άλλες απώλειες βαθμών.

Όπως προαναφέραμε, ο ΓΣ Αλμυρού δεν έχει τη δυναμική που τον χαρακτήριζε στον πρώτο γύρο, ενώ από εκεί και πέρα για την 20η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Πύρασο, σε μία πιο δυνατή δοκιμασία από αυτήν του ερχόμενου Σαββάτου. Ακόμη πιο δυνατό αναμένεται όμως το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, ωστόσο το σύνολο του Λάκη Μπακάλη δείχνει να ξεμένει από τερματοφύλακες τελευταία(!), αφού ο Σπηλιόπουλος έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστού, ενώ είχε προηγηθεί ο δανεισμός του Φώτο στη Δάφνη!

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στην οποία αν χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι αυτόχειρας, και μετά το κομβικό παιχνίδι με την Αγία Άννα, όπου αναμένεται να κριθούν πολλά…!

 Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.