Θέλει τη νίκη για τον κόσμο της

Η Νίκη Βόλου έχει απουσίες για τον σημερινό αγώνα στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Διαγόρα (11/12, 14:45) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, είχε ένα “δύσκολο” τριήμερο με “φήμες” για αντικατάσταση του προπονητή, αλλά το μεσημέρι, η ομάδα έστω και στο τελευταίο ματς του Αλέκου Βοσνιάδη, θέλει μια νίκη για τον κόσμο της, που …δεν μένει σε πρόσωπα και έχει πίστη για καλύτερη συνέχεια.

Η Νίκη θα έχει σήμερα τις απουσίες των τραυματιών Δεληζήση, Ροχάνο, Αναστασίου, ενώ ο Μιλούνοβιτς που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μέσα στην εβδομάδα τελικά είναι στην αποστολή, που δεν είναι και οι Τζιώρας και Μισυρλής.

Για την δεύτερη φετινή νίκη την αποστολή για την Νίκη Βόλου αποτελούν οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Σάββας Τοπαλίδης, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Χρήστος Γρομητσάρης, Βαγγέλης Ανδρέου, Βασίλης Γαβριηλίδης, Παύλος Κυριακίδης, Πασχάλης Κάσσος, Χοσέτε Μιράντα, Οσκαρ Σιαφά, Λούκα Μιλούνοβιτς, Νίκος Μπουργάνης, Σταύρος Τσουκαλάς, Μπρούνο Μορέϊρα, Νετι Μέτσε, Λουτσιάνο Ολαϊζόλα, Στέλιος Δημητρίου, Παύλος Λογαράς, Γεώργιος Κριμιτζάς, Γεώργιος Μπάλλας.

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Παναγιώτης Παναγιωτίδης με δήλωση του στο nikifc.gr  για το παιχνίδι ανέφερε πως “πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι ”  και η ομάδα να δείξει σε όλους ποια πραγματικά είναι….

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημέρωσε το φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ . Σήμερα θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.