Θέλει το πέμπτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Η Νίκη έχει το απόλυτο με 4Χ4 στη μίνι παράδοση με την ομάδα της Πιερίας

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Βασδέκειο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου την Πέμπτη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ως γνωστόν, στο Βασδέκειο τοποθετήθηκε καινούριος πλαστικός τάπητας και ξεκίνησαν να γίνονται εκεί αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, αλλά και των Μικτών της ΕΠΣΘ. Η επιλογή έγινε, γιατί θεωρείται πιο ασφαλές από το Παντελής Μαγουλάς, βάσει της κατάστασης που είναι τώρα ο αγωνιστικός χώρος στην παραδοσιακή έδρα της Νίκης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να κάνουν συνέχεια προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, αφού σε συνδυασμό με τη χρήση του από τον συμπολίτη Ολυμπιακό θα επιβαρυνθεί αρκετά.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης πήρε μέρος κανονικά ο Χρήστος Καρτσαμπάς και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα. Οι Φάμπιο Ταβάρες και Βασίλης Ρόβας έλαβαν μέρος στην προπόνηση σε συντηρητικούς ρυθμούς. Βάσει του προγράμματος αποθεραπείας τους, σταδιακά θα ανεβάσουν «στροφές», ώστε να είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά όχι στο ματς με την ομάδα της Πιερίας.  Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Παρασκευής, που θα είναι η τελευταία δυνατή, θα γίνει στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουν φυσικά το μυαλό τους μόνο το τρίποντο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

Σύμμαχος για την ομάδα του Γιώργου Κούτση, πέρα από τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, είναι και η μίνι παράδοση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων,  οι οποίες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, που έσμιξαν οι δρόμοι τους, αλλά και τις τέσσερις έχει επικρατήσει η Νίκη.

Συγκεκριμένα, η Νίκη κέρδισε με 1-4 στις 13/12/15 στο Δημοτικό της Κατερίνης με δύο γκολ του Μπαλαράμπε, ένα του Μέτσε και ένα του Κανελλόπουλου, με 3-2 και με δέκα παίκτες στις 24/4/16 στο Π. Μαγουλάς με τέρματα των Ιορδανίδη, Μπιτσάκου και Κανελλόπουλου, με 3-0 στο ίδιο γήπεδο στις 18/9/16 με τον Νικλητσιώτη να σκοράρει δύο φορές και μία τον Μαλακασιώτη, ενώ την 1η Φλεβάρη του 2017 πήρε διπλό με 1-2 στο Δημοτικό της Νεοκαισάρειας με τέρματα των Νικλητσιώτη και Ναουμίδη.

Ο Λαθύρης σφυρίζει τη Νίκη

Ο 27χρονος διαιτητής, Βαγγέλης Λαθύρης, από τη Φθιώτιδα είναι αυτός που θα διευθύνει τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Αυτό θα είναι το 14ο παιχνίδι του σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος φέτος τον Ιανουάριο σε ματς της προηγούμενης σεζόν με τον Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός έδρας, που έληξε 0-2 υπέρ της βολιώτικης ομάδας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.