Θριαμβευτής ο Θησέας, 1-5 τον Σαρακηνό

Οι παίκτες του Θησέα πανηγυρίζουν το 0-3
Με τρία γκολ του Βλάχου και δύο του Οικονόμου

Με χατ-τρικ του Βλάχου, που ξεκίνησε «καυτός» το πρωτάθλημα, ο Θησέας έφυγε με άνετο διπλό από την έδρα του Σαρακηνού με σκορ 1-5, με τον Οικονόμου να πετυχαίνει τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του με άψογες εκτελέσεις φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους με πέναλτι του Βλάχου, ενώ έκαναν … πάρτι στο δεύτερο 45λεπτο.

Η διάταξη των ομάδων

Ο Σαρακηνός ξεκίνησε με Φλίγκο στο τέρμα, Σπύρου, Αγγελή (πλάγιοι μπακ), Τσάνιο, Ράπτη (στόπερ) στην άμυνα, ενώ οι Σταματίου, Δημακόπουλος, Τσιανάκας ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τέλος, τον φορ Γκλαβίνη βοηθούσαν οι ακραίοι Ζάχος και Δημόπουλος.

Για τον Θησέα τερματοφύλακας ήταν ο Κουτσιρίμπας, την αμυντική γραμμή συνέθεσαν οι Μάστορας, Κουκουτής (πλάγιοι μπακ), Ιακωβίδης, Γούτσιος (στόπερ), Πρίφτι, Οικονόμου, Σιώμος ήταν οι τρεις κεντρικοί χαφ, οι Καραμανλής, Λίτσος κινούνταν στις πτέρυγες και φορ ήταν ο Βλάχος.

Οι φάσεις του πρώτου μέρους

Στο 17’ ο Δημόπουλος κυνήγησε τη φάση, τη στιγμή που φάνηκε ότι την ελέγχει αμυντικός του Θησέα, και πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα, που πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά, πέρασε πάνω από τον Κουτσιρίμπα, αλλά πήγε παράλληλα με την εστία.

Στο 18ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση του ματς, με τον Βλάχο να κάνει την κεφαλιά, ο Σταματίου έδιωξε με το σώμα και σε νέο σουτ από κοντά του Πρίφτι πάλι ο Σταματίου έσωσε πάνω στη γραμμή εκ νέου με το σώμα.

Στο 22’ ακολούθησε μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Τσιανάκα να παίρνει την πάσα του Γκλαβίνη και να κάνει το δυνατό σουτ, που κατέληξε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.

Στο επόμενο λεπτό (23’) ο Λίτσος έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά της μικρής περιοχής και από απόσταση αναπνοής σε κενή εστία δεν μπόρεσε ο Καραμανλής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Θησέα στο 27’, όταν η κεφαλιά-δυναμίτης του Βλάχου μετά το κόρνερ του Οικονόμου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά ο Βλάχος έκανε με εύστοχο πέναλτι το 0-1 στο 44’ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Οικονόμου από τον Δημακόπουλο.

Να σημειωθεί ότι ένταση επικράτησε στο 37’ μετά από μαρκάρισα του Δημακόπουλου στον Οικονόμου.

Καθάρισε νωρίς στο δεύτερο ο Θησέας

Στο 47’ και το  54’ ο Θησέας βρήκε άλλες δυο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα με τον ίδιο παίκτη, τον Βλάχο, που έφτασε έτσι στο χατ-τρικ. Στην πρώτη περίπτωση ο σκόρερ νίκησε με το κεφάλι τον Φλίγκο μετά από άψογη σέντρα του Λίτσου από τα αριστερά, κάνοντας το 0-2, ενώ το 0-3 έγινε προβολή μετά από σέντρα του Καραμανλή από τα δεξιά.

Στο 58’ ο Βλάχος προσπάθησε να φτάσει στο «καρέ», αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Φλίγκος, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο πολύ έξυπνα και τεχνικά εκτελεσμένο φάουλ από το ημικύκλιο του Οικονόμου, που σημείωσε το 0-4, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία στο 63’.

Στο 68’ ο Παρίσης σούταρε άουτ, με το που μπήκε στο ματς, ενώ στο 75’ ο Τσιανάκας μείωσε με πέναλτι σε 1-4, το οποίο κέρδισε ο Καραγιάννης από τον Δημητριάδη. Ο τελευταίος μάλιστα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Θησέας συνέχισε με δέκα.

Παρολ’ αυτά οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και πέμπτο τέρμα στο 84’ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ και πάλι του Οικονόμου, που αυτή τη φορά πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος από θέση μέσα αριστερά και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Φλίγκου για το τελικό 1-5.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Φλίγκος, Σπύρου (46’ Στεργίου), Αγγελής, Τσάνιος, Ράπτης, Σταματίου (55’ Γιαμαλής), Δημόπουλος (66’ Καραγιάννης), Τσιανάκας, Γκλαβίνης, Ζάχος (66’ Αραμπατζής), Δημακόπουλος (46’ Τσιάνος)

ΘΗΣΕΑΣ (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Μάστορας, Κουκουτής (86’ Νιαώτης), Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτι, Καραμανλής (66’ Παρίσης), Οικονόμου (86’ Λαζεκίδης), Λίτσος (86’ Μέρο), Σιώμος (60’ Δημητριάδης), Βλάχος

Ο Λίτσος με τον Δημακόπουλο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.