Tην έκπληξη η Αγία Άννα, 1-0 τον Θησέα

Ένα τέρμα του Σέττου σε τετ-α-τετ μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από κάθετη μπαλιά του Αγιασιώτη ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη-πρόκριση στην Αγία Άννα για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, απέναντι στον Θησέα Αγριάς της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Αγία Άννα πανηγυρίζει έτσι μία σπουδαία νίκη και θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει και άλλο τέρμα, με την κεφαλιά του Τζοβάρα σε στημένη φάση, με τον φορ των γηπεδούχων να σηκώνεται ανενόχλητος και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Αγία Άννα άντεξε στην πίεση που άσκησε στη συνέχεια ο Θησέας, που είχε αρκετές τελικές, χωρίς αυτές να καρποφορήσουν.

Οι γηπεδούχοι, εκτός του τερματοφύλακα Αϊντίνι, είχε στην άμυνα τους Χατζητρακόσια και Παπαδήμο ως πλάγιους μπακ και τους Μπασδάνη και Ζαρίφη ως στόπερ. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Βέργος και ο Αγιασιώτης, με τους Τσελεπή (άξονα), Σέττο (αριστερά) και Ματθαίου (δεξιά) να κινούνται πίσω  από τον Τζοβάρα.

Ο Θησέας μπροστά από τον γκολκήπερ Καρακασίδη είχε τριάδα στην άμυνα τους Ιακωβίδη, Γκάγκα και Ρακή, ενώ όλη την πλευρά έπαιζαν οι Σιγαλάκος δεξιά και Βαν ντε Γουΐχε αριστερά. Στο άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Χατζησταμάτης, Δουλάς και Ζαχαράκης, με τον τελευταίο σε πιο επιθετικό ρόλο, ενώ οι Σιώμος, Βλάχος αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας, Παπαδήμος (78’ Πατσής),  Ζαρίφης, Μπασδάνης, Βέργος, Αγιασιώτης (57’ Τσιουρέλης), Τσελεπής, Ματθαίου (68’ Φιλατζικιώτης), Σέττος, Τζοβάρας (78’ Σιώμος)

Θησέας Αγριάς: Καρακασίδης, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Ρακής (85’ Ζάχος), Σιγαλάκος (46’ Κοτζαθανάσης), Βαν Ντε Γουΐχε, Ζαχαράκης, Δουλάς (88’ Αντωνούλης), Βλάχος, Σιώμος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.