Το ενδιαφέρον για την προεδρία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και για τις θέσεις του ΔΣ

Με φόντο τις εκλογές της 12ης Ιουνίου

Είναι τόσο περιορισμένο το ενδιαφέρον για τις εκλογές και για κατάθεση υποψηφιοτήτων στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, που θα διεξαχθούν στις 12 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου ΔΣ; Όχι και τόσο, αλλά θα μπορούσε όπως δείχνει η κατάσταση μέχρι στιγμής να είναι μεγαλύτερο και οι υπεύθυνοι της διαδικασίας θα ήθελαν να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για όσα μέλη επιλέξουν να ψηφίσουν.

Βέβαια, για τις θέσεις των μελών φαίνεται ότι υπάρχει ένα δεδομένο ενδιαφέρον και ανθρώπων που έχουν βρεθεί στις ίδιες θέσεις αλλά και νέων προσώπων.

Για τη θέση του προέδρου πάλι, ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και είχε καταθέσει επισήμως υποψηφιότητα μόλις ένα πρόσωπο, μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» πρόκειται για άτομο που έχει γνώση τόσο του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου όσο και του οργανισμού του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια και με διακριτή μάλιστα παρουσία. Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, μία θέση που αφορά όλα τα τμήματα των «ερυθρόλευκων» και όχι μόνο ένα…

Πάντως αυτό το πρόσωπο δεν είναι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Παπαδόπουλος. Αν και το προηγούμενο χρονικό διάστημα συζητήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τελικά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε αυτό το σενάριο, όμως όποιος και να είναι ο πρόεδρος από εκεί και πέρα, η συνεργασία αναμένεται να είναι στενή, αφού και στη Γ’ Εθνική το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει γραφειοκρατικά στην αρμοδιότητα του Ερασιτέχνη.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.