Το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να “αποχαιρέτησε” το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον  το ποδοσφαιρικό τμήμα σχεδιάζεται  για τη νέα χρονιά που θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ (όπου υποχρεωτικά ο πήχης θα είναι ψηλά και με αποκλειστικό στόχο αυτόν της ανόδου), αλλά η εβδομάδα που έρχεται έχει για την ερυθρόλευκη ομάδα μια τελευταία αγωνιστική υποχρέωση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να έχει ανακοινώσει προπονητή για τη νέα χρονιά τον Στέλιο Αρσένο, μπορεί να έχει κάνει κάποιες συμφωνίες με παίκτες, αλλά την Τετάρτη 17 Μαΐου θα διεκδικήσει έναν τίτλο για να κλείσει με κάτι καλό την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ με τον Θησέα Αγριάς την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θέλει να είναι κυπελλούχος και για τον κόσμο που τον στήριξε σε μια δύσκολη χρονιά.

Την Τετάρτη είναι η 5η φορά που ο Ολυμπιακός είναι σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ και τις  3 από τις 4 προηγούμενες το είχε κατακτήσει και μάλιστα μια φορά πάλι με αντίπαλο τον Θησέα.

Ολυμπιακός και Θησέας που θα είναι αντίπαλοι για τον τίτλο του κυπελλούχου ΕΠΣΘ 2023 έφτασαν στον τελικό μετά από τους εξής αγώνες :

Στην φάση των “32”

Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου 0-9

Σαρακηνός-Θησέας 4-5

Στην φάση των  «16″

Άνθιμος Γαζής-Ολυμπιακός Βόλου 0-6

Τοξότης-Θησέας 0-2

Στα Προημιτελικά

Α.ΠΟ.Β.-Ολυμπιακός Βόλου 0-4

Θησέας-Πύρασος  3-0

Και στα Ημιτελικά

Γ.Σ. Αλμυρού- Ολυμπιακός Βόλου 3-4

Θησέας -Μαγνησιακός 4-3 στα πέναλτι (κ.α. , παρ. 1-1)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.