Τσεκούρας στο Ράδιο Ένα 102,5: Την απάντηση θα την πάρουν από την επαρχία

«Γιατί δεν παίρνουν θέση επίσημα οι τοπικοί βουλευτές;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Στο Ράδιο Ένα 102,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, με αφορμή την απόφαση του υπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, να προχωρήσει στο θέμα της αναδιάρθρωσης στο ποδόσφαιρο από τη φετινή σεζόν, κάτι που επιδρά αρνητικά απέναντι στις δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της πόλης, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη Βόλου.

Ο κ. Τσεκούρας τόνισε: «Δυστυχώς, ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Η αναδιάρθρωση που έχουν συζητήσει από τον Αύγουστο, ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι έγινε με την προτροπή της UEFA, καθώς δεν μπορεί να “σηκώσει” το ελληνικό πρωτάθλημα πάνω από 26 επαγγελματικές ομάδες. Τώρα βλέπουμε οι 26 να γίνονται 40. Κι εγώ ρωτώ, τι νόημα έχει η Σούπερ Λίγκα 2 με τις ίδιες ομάδες που παίζουν στη Β’ Εθνική; Τι θα προσφέρουν στο ποδόσφαιρο, τι αναβάθμιση θα προσφέρει; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, τι “μαγειρεύουν”.

Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τους ενδιαφέρουν οι δικές τους ομάδες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η επαρχία δεν τους ενδιαφέρει, αλλά την απάντηση από την επαρχία θα την πάρουν. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Την απάντηση θα την πάρουν πολύ σύντομα και στις εκλογές και παντού, αν θέλουν. Γιατί οι τοπικοί βουλευτές δεν παίρνουν επίσημα θέση και να πουν ότι δεν θα το ψηφίσουν; Γιατί δε διαμαρτύρονται κι αυτοί; Ίσως το κάνουν, εμείς περιμένουμε».

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη του κ. Τσεκούρα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.